Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Diabéteszes Kismamák! 2 in 1...

Diabéteszes Kismamák! 2 in 1 instant kávét lehet inni 2 deci tejjel?

Figyelt kérdés
Eddig 3 in 1 est ittam, de mivel kiderült, hogy magas a cukrom, lecseréltem 2 in 1-re + édesítőszerre.Egyszerűen nem tudok lemondani róla, reggelente szükségem van rá :(
2009. nov. 20. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, csak figyeld hogy mennyi ch lehet benne illetve a tejet is számold a reggelihez. Én vettem ricoré csökkentett koffeintartalmú kávét (instant) és azt ittam tejjel és edesítővel. Viszont az édesítőnél figyelj hogy milyen mert amiben aspartam (nem tudom jól írom-e) az veszélyes lehet a babára. Én Sussina édeskét használtam.

Kitartás!

Sok boldogságot!

2009. nov. 20. 10:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem Cologran van.Nem látom, hogy abban aszpartamot feltűntetnék...Remélem jó az is :)
2009. nov. 20. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok, ha nincs ráírva, akkor nincs benne, gondolom jó! :D

Kitartást a diétához! Én szülés után bepótoltam az elvonásokat! :) Persze miután megbizonyosodtam hogy a cukrom visszaállt!

2009. nov. 20. 10:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál, nagyon sok boldogságot Nektek is :)
2009. nov. 20. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor kiderült, hogy diabéteszem van és is 2in1 re tértem át, és nádcukorral ittam, leheletnyivel, de finom volt. Én inkább az édesítőszer helyett nádcukrot használtam ott ahol muszáj volt, semmi bajunk nem lett, két éves lesz a gyermekem, és én most fogok menni cukrosvizsgálatra. Már előre tudom, hogy megint diéta lesz, pedig édeset kívánok édessel, mint az első terhességem alatt :) De én is szoptatás után pótoltam, addig szigorú diéta, a kávé volt az egyetlen, ami elengedhetetlen volt nekem is.
2009. nov. 20. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Lényeg, hogy semmilyen cukrot ne egyél, igyál.

A 2in1-ben nincs cukor.

Egyébként én (szintén cukros- voltam) siam tejeskávét ittam édesítővel, sőt most szoptatás alatt is azt iszok.

2009. nov. 20. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:

előző

És édesítőt használok 10 éve, már az első terhességem előtt is, azalatt is (pedig akkor nem voltam cukros)

Már megszoktam és amúgy is sok a cukorbeteg a családban.

2009. nov. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!