Terhesen lehet inni 1-2 deci fehérbort?
Eddig még egyszer sem ittam a terhességem alatt. És ma szeretnék meginni egy kis pohárkával a férjemmel. A vörösborról több helyen olvastam, hogy semmi baj nem lesz olyan kis mennyiségtől, ezért gondolom ugyanez a helyzet a fehérborral is. Csak szeretnék kapni néhány megnyugtató választ.
25h km
Terhesség alatt ehetsz-ihatsz mindent,úgy mint azelőtt. Szeszt természetesen csak mértékkel. 1-2 pohár még szoptatás alatt sem árt.
Csak mostanában divat mindentől tiltani az anyukákat!
Nyugodtan!Ilyen kis mennyiségben és ilyen ritkán nem árt.Egyrészt mert kicsi mennyiség, másrészt mert azért a méhlepény meg is szűri, ne gondold azt, hogy minden eljut a Picikéhez.Én 24 hetes vagyok.Eddig volt 3 alkalom, amikor nem tudtam elkerülni.Ezek:tesóm lánybúcsúja, esküvője és anyósom 50 éves szülinapja volt.Csak 1 deci vörösbort ittam, és jól is esett, mert azon a héten pont a szőlőt kívántam, csak baromi drága volt.Állítólag a vörösbor még a vérképzésbe is besegít.És hallottam olyat is, hogy az orvos a konyakot ajánlotta egy kismamának keményedésre.Biztos nem akart ártani neki.Mondjuk, nekem az az egy deci úgy a fejembe szállt, hogy na.El vagyok már szokva tőle.És volt egy kis lelkiismeretfurdalásom, így a szülésig már nem akarok.Nem lesz semmi bajotok nyugi!
Boldog babavárást!(Majdnem egyszerre fogunk szülni:)
Köszönöm szépen a segítséged!
Neked is nagyon Boldog Babavárást Kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!