Hetente többször iszom 1-2 deci sört, baj? Nem értem, miért kívánom ennyire, régen nem ittam ennyit.
Nekem ez az alkohol, olyan mint a cigi! Igazság szerint nem értem miért nem lehet kibirni!? Ne hari nem akarlak nehurrogni, csak gondolkodom, és azt leirom:)!
Én pl nagyon kivánom a nasit, napi szinten több túrórudit meg tudnék enni, vagy több szelet sütit, de nem teszem mert ugy fogok kinézni mint egy bálna. Mondjuk amugy is túlsullyos vagyok...!
SZóval ha annyira kivánod a sört, és bűntudatod van akkor inkább igyál alkoholmenteset. Abból baj nem lesz, vannak fincsa alkoholmentesek és nem ártasz a babának sem!
Arról nem is beszélve hogy a bort, a vas miatt "adják" a kismamának, hgy aki vérszegény az igy pótolja. De azt is csak egy decit!!
Üdv nektek 34 hetes pocis
En havi 1-2 alkalommal szoktam inni egy pohár alkoholmentes sort (ha nehezet eszek)
22 hkm
Szia!
Terhesen nagyon kívántam a vörös bort és a sört. Mondtam is a dokinak, azt mondta, hogy ritkán megihatok max. 1 decit, de csakis minőségi bort és a sörből is az alkoholmenteset válasszam, ha már nagyon kívánom. A kávét személy szerint nekem ajánlotta, mert alacsony volt a vérnyomásom, naponta 1 csészével ittam, kólát, fekete teát pedig amúgy sem iszom, nem szeretem egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!