Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hetente többször iszom 1-2...

Hetente többször iszom 1-2 deci sört, baj? Nem értem, miért kívánom ennyire, régen nem ittam ennyit.

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem hinném, hogy baj lenne belőle, hiszen bort is szoktak iszogatni a kismamák, és hát mint tudjuk, abban is van alkohol. Bár én a helyedben inkább az alkohol mentest innám, ha már feltalálták. És mert hogy nem ittál amúgy sokat régen, nem hinném, hogy zavarna, hogy állítólag másabb az íze...
2010. szept. 2. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hetente egyszer az soknak számít.Igaz, hogy nagyon ritkán lehet, de azért ez már rendszeres.A legtöbb helyen azt olvastam, hogy mivel nem tudják, mennyi a biztonságos mennyiség alkoholból, ezért lehetőleg egyáltalán ne igyunk.És tudd, hogy a baba mája még nem működik úgy, mint a mienk.Az alkoholt a méhlepény átengedi, és az egyenesen a pici agyába jut, mert a mája nem tudja lebontani.Így igyál!Ja!És az ami meg sem kottyan a te testednek, ugyanaz a mennyiség hat az ő néhány dekás/kilós testére.Alkoholmenteset igyál, vagy havonta egyszer igazit!
2010. szept. 3. 07:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez az alkohol, olyan mint a cigi! Igazság szerint nem értem miért nem lehet kibirni!? Ne hari nem akarlak nehurrogni, csak gondolkodom, és azt leirom:)!

Én pl nagyon kivánom a nasit, napi szinten több túrórudit meg tudnék enni, vagy több szelet sütit, de nem teszem mert ugy fogok kinézni mint egy bálna. Mondjuk amugy is túlsullyos vagyok...!

SZóval ha annyira kivánod a sört, és bűntudatod van akkor inkább igyál alkoholmenteset. Abból baj nem lesz, vannak fincsa alkoholmentesek és nem ártasz a babának sem!

Arról nem is beszélve hogy a bort, a vas miatt "adják" a kismamának, hgy aki vérszegény az igy pótolja. De azt is csak egy decit!!

Üdv nektek 34 hetes pocis

2010. szept. 3. 07:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem orvosa válogatja, ki mit tart helyénvalónak. Az én orvosom még a koffein tartalmú teát se nagyon engedi, alkoholt meg sem mertem már kérdezni. :) Néha eszembe jut, hogy milyen jól esne egy kis pohár vörösbor, és lehet, hogy semmi baja nem lenne tőle a babámnak, de valahogy mégsem iszom meg.
2010. szept. 3. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Hetente többször?Jaj!Én nem itatnám szegényt...Akármennyire kívánod, ne csináld!
2010. szept. 3. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:

En havi 1-2 alkalommal szoktam inni egy pohár alkoholmentes sort (ha nehezet eszek)

22 hkm

2010. szept. 3. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Terhesen nagyon kívántam a vörös bort és a sört. Mondtam is a dokinak, azt mondta, hogy ritkán megihatok max. 1 decit, de csakis minőségi bort és a sörből is az alkoholmenteset válasszam, ha már nagyon kívánom. A kávét személy szerint nekem ajánlotta, mert alacsony volt a vérnyomásom, naponta 1 csészével ittam, kólát, fekete teát pedig amúgy sem iszom, nem szeretem egyiket sem.

2010. szept. 3. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!