Ma pozitiv lett a tesztem, de mult heten ittam kb. egy deci vodkat. Ez nagyon nagy gond?
Figyelt kérdés
Mult heten meg nem is gondoltam ra, hogy terhes lehetek,
es unnepeltunk, ezert ittam, de most meg nagyon aggodok,
nehogy valami baja legyen tole... :(
2010. júl. 20. 15:56
1/9 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz a babával,nyugodj meg!
Gratulálok :)
Boldog babavárást!!!!!
13 hetes km.
2/9 A kérdező kommentje:
Remelem igazad van. Koszonom szepen! :)
2010. júl. 20. 16:14
3/9 anonim válasza:
BIZTOS nem lesz semmi gond! Jó babavárást!
4/9 anonim válasza:
Dehogy gond! Én is pont előtte hétvégén buliztam és ittam is, mielőtt megtudtam hogy terhes vagyok. Ettől semmi baja nem lesz a babádnak.
5/9 anonim válasza:
Karácsonykor bánatomban megittam 2 pálinkát és kb. fél üveg pezsgőt, mivel már 3 éve sikertelenül próbálkoztunk.
December 27-én pozitív lett a tesztem. :))
35 hetes vagyok, és makkegeszséges a törpe!
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek, hogy megnyugtattatok, :) csak annyi rosszat olvastam rola, hogy foleg az elejen nagyon veszelyes ha iszik a kismama.
2010. júl. 20. 17:49
7/9 anonim válasza:
én úgy berúgtam teszt előtt 3 nappal, bár most már nem tudom mitől hánytam:-) és cigiztem is. de amit ilyen korban túlél egy embrió, az nem fog nyomot hagyni rajta. Lényeg , hogy mostantól figyelj! Gratulálok:-)
8/9 anonim válasza:
Első vagyok!Ha elolvasod ezt biztosan megfogsz nyugodni.Én minden héten kapok egy levelet,hogy mi történik a pocakomban.Nagyon hasznos dolgokat írnak,itt fel is tudsz iratkozni rá ha érdekel.
Minden jót és ne aggódj!
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! Sok erdekeset talaltam az oldalon. :)
2010. júl. 23. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!