Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AfP vizsgálat volt már 0.6...

AfP vizsgálat volt már 0.6 lett, lehet down koros a gyerek?

Figyelt kérdés
Jövöhéten magzatviz vizsgálat lesz,6 éve probálkozunk,2. terhességem, most meg ez van?! Teljes kétségbeesés, Down koros gyereket nem szeretnék. 11 éves a lányom 33 éves vagyok, párom 5 évvel idösebb.
2009. nov. 19. 20:02
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

UH volta aznap mikor megkaptam a leletet, most a héten, ott nem láttak semmi rendellenességet, hétfön vissza kell mennem h kérem -e a magzatviz vizsgálatot, igen kérem, jobb 3-4 hét izgulás, mint végig vinni és azt sem tudom egészséges lesz -e a gyermekem.

Köszi mindenkinek a választ !!! És az együtt érzést,

Te aki Debreceni vagy, ki az orvosod megkérdezhetem ??

Köszi elöre is !!

2009. nov. 21. 18:25
 22/35 A kérdező kommentje:
Hát tul vagyok már 3 napja a vizsgálaton, remélem már nem vetélek el ( mert elvetélés 1% ilyen vizsgálat után ) de azt mondták 48 ora a kritikus, hát még semmi bajom hálistennek, 3 hétre mondták az eredményt szoritsatok, addig se éjjelem, sem nappalom.
2009. nov. 26. 21:34
 23/35 anonim ***** válasza:

NAgyon örülök, hogy átestél a vizsgálaton! Vigyázz magatokra, egy kis ideig most ne terheld magad túl! Én 2 napot feküldtem utána, azután pedig lassan fokozatosan visszatértem a régi ritmusba, csak a cipekedést hagytam el.

Szorítunk Nektek!

(29. hetes mami)

2009. nov. 27. 07:51
 24/35 anonim ***** válasza:
Nyugi és kitatás, minden renden lesz!
2009. nov. 27. 11:46
 25/35 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy!Sztem jól döntöttél,h megcsináltattad.Én 2 napig egész nap,aztán még 2 napig pár órákat pihentem.Majd írd meg az eredményt.2 gyerekes anyuka
2009. nov. 27. 12:54
 26/35 anonim ***** válasza:
Szia! Múlt héten született meg a kisfiam, afp: 0.49, tökéletesen egészséges! Ne aggódj, ha a többi vizsgálat nem mutat semmi kórosat!
2009. dec. 5. 12:25
 27/35 A kérdező kommentje:
Szivböl gratulálok neked ( utolsó ), jo babázást!! remélem nálam se lesz probléma, még nincs eredmény, majd ha lesz irok nektek, köszi mindenkinek az érdeklödést, aranyosak vagytok.
2009. dec. 8. 08:20
 28/35 A kérdező kommentje:

Jaj csajok ! 15 én kell mennem, akkor minden kiderül, szoritsatok !

Nagyon izgulok.!

2009. dec. 13. 13:00
 29/35 anonim ***** válasza:
Az holnap van!Írd ám meg,h mi lett!DRUKKOLUNK!
2009. dec. 14. 19:37
 30/35 A kérdező kommentje:

Hát haza jöttem !!! Nagy az öröm, ugy néz ki hogy nem lesz semmi baja a picinek.

100%-ra mondták hogy egészséges lesz ! Remélem igy is lesz.

Mégegyszer köszönöm nektek a biztató szavakat, és most már megnyugodtam, jöhet az április.

2009. dec. 15. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!