AfP vizsgálat volt már 0.6 lett, lehet down koros a gyerek?
12 hetesen nem volt egy kombinált teszt? Az egy arányszámot mutatott. Meg ott van az ultrahang is, ott látják a nyaki redőt, és az orrcsonotot is.
De egyébként nekem is volt CVS vizsgálatom, chorinboholyból vettek mintát. Ki lehet bírni, és annál megnyugtatóbb nincs, mikor közlik, hogy minden rendben. Ezért a nyugalomért megéri az a pár perces vizsgálat, és a pár napos pihenés. Nagyon szorítok, hogy minden redben legyen!
(27 hetes mami)
Ja! 37 vagyok, azért voltam ezen a vizsgálaton 15 hetesen!
Debrecenbe lakom, igy a klinikára járok, elötte semmilyen vizsgálat nem volt, de hétfön mennem kell ere a magzatviz vizsgálatra, nagyon félek !!
Köszönöm h válaszoltok megnyugtató.
Szia!
Ne aggódj a magzatvízvizsgálattól. Én is átestem rajta a kor miatt, minden rendben lett. Amúgy minden eredményem jó volt, kivéve a kombinált tesztem kockázati aránya lett magas. Ezért kellett magzatvízvételre is mennem. Nekem is kisfiam lesz, már csak pár hét van hátra szülésig.
Nem egy kellemes vizsgálat, utána meg sokat kell pihenni, feküdni. Nem lehet hajolgatni, emelni, vásárolni. Nálam 2 hét fekvés volt előírva, mert a vizsgálat utáni 2. napon el kezdtem keményedni és szigorú fekvésre ítéltek. Közben kaptam a MagneB6 vitamint. Valamennyire segített, de teljesen nem múlt el. Ja és mindezt a 17. héttől. Azóta is keményedek, de már nem törődöm vele, mert jövő héten töltöm a 36. hetet utána már nem szedhetem a magnéziumot, úgy hogy onnantól már bármikor mehetek is akár szülni.
Jó babavárást Neked és nem lesz semmi baj a babával, ez biztos, ne aggódj. Az még egy nehéz időszak, amíg megjön az eredmény. 4 hét, tiszta ideg voltam én is, de viszont sokkal jobb volt így végigcsinálni a 9 hónapot, hogy tudom, hogy egészséges a babócám.
35 km
21 es válaszadonak : örülök hogy neked minden jol sikerült, köszi a megynugtato választ is, nekem azt mondták 2-3 hét az eredmény, akkor ez csak ilyen nyugtato beszéd ? na mind1, belemegyek a dolgokba és kivárom, inkább mint 9 honapig izguljak, és jöhet egy roszz is, viszont én aktiv dolgozo vagyok, és nem tudom meddig vesznek ezzel táppénzre, akkor azt mondod legalább 2 hét pihenés???
Nagyon köszi h válaszoltál amugy.
Én is megcsinálattam, annak elleneére, hogy akombinált tesztem negatív lett, afp-m jó, de 37 éves voltam.
Tényleg rutineljárás,nem fáj, végig nézik UH-val, kb. annyi, mint egy vérvétel. Utána feküdni kell 1-2 órát, én bennmaradtam 1 éjszakára kórházban és még otthon pihentem(nem szigorúamn feküdtem )pár napot.
2 hét múlva már dolgoztam, csak 35 hetesen hagytam abba munkát
Eredményért a mintavétel után 4 hét múlva mentem ,csináltak egy UH-ot is és megmondták a nemét(előre kell jelezni, hogy akarod-e tudni)
A lányom már 8 hónapos.
Gratula a gyrekedhez, neked már sikerült, remélem április után én is igy fogok irni it!!! Köszi a biztatás, akkor ha hétfön csinálják, elég ha arra a hétre iratom magam ki táppénzre? Vagy kell leglább 1-2 hét ??
Hát tényleg félek mind lelkileg mind mindenhogy!
Köszi a biztatást amugy !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!