Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 éves vagyok és terhes. Nem...

19 éves vagyok és terhes. Nem terveztük a babát, de megtartjuk és várom szeretettel. Viszont emiatt szinte mindenki elfordult tőlem?

Figyelt kérdés
Ronda szavakkal illetnek, ellenségesek velem.
2013. nov. 19. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia én most 37 éves vagyok és a 4. babát várjuk. Engem meg ezért mondtak el mindennek de nagyon nem érdekel. Tehát az embereknek mindíg volt és lesz min dilemmázni. Ne foglalkozz velük. Mellesleg én is meg tartottam volna ha a te korodban teherbe estem volna.
2013. nov. 19. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! ne foglalkozz vele az "emberek" már csak ilyenek rosszindulat a másik életébe vájkálás az megy.Én 20 voltam mikor teherbe estem,én is kaptam pár "kedves" szót,de nem érdekelt,nagyon szeretem a fiam és nem bántam meg,szépen éldegélünk együtt 3an.
2013. nov. 19. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egyszerűen nem tudják, hogy kezelni a dolgot.

Én egyik barátnőm 18 évesen szült és mi sem értettük "gyerek" fejjel most mit kellene vele tennünk vagy mondanunk, hova hívhatjuk hova nem őket.

Szerintem csak ezt érzed. Az meg, hogy esetleg pletykálnak rólad nem természetes de tedd a szívedre a kezed és fordított helyzetbe te nem ezt tennéd?

2013. nov. 19. 17:41
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! És a gratulációkat is :)

Nem azzal van problémám, hogy beszélnek rólam. Had beszéljenek. A problémám az, hogy mindenféle utolsó k.vának lehordanak, és biztosra veszik, hogy a párom majd szépen elhagy engem és a babát, aztán majd ne menjek hozzájuk sírni. Kis faluban élünk, és van hogy idős néniktől ezt szemtől szemben, nyilvános helyen kapom meg. Én legszivesebben elköltöznék, de annyi pénzt és energiát fordítottunk arra, hogy meglegyen a kis házunk és szépen fel legyen újítva. Mindig is itt szerettem volna felnevelni a gyerekeimet, de így már elbizonytalanodtam.

2013. nov. 19. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Mintha azok az idos nenik nem 18-20eves szultek volna a gyerekeiket, ugybeszelnek..

A torteneted detto ugyanaz mint az enyem, annyi kulonbseggel hogy mi nagyvarosbol koltoztunk egy kisfaluba. Egesz majustol dolgoztunk, felujitottuk a kis hazunkat, vartuk a fiunkat. Annyi konnyebbseg volt benne, hogy en eltudtam az ellensegeskedoket igy kerulni. Rossz volt ugyan, egyedul voltam, senkit nem ismertem itt, de inkabb lekotottem magam, tanultam kreativoskodtam, minthogy ezekkel az emberekkel szoba alljak.

Es nehogy elbizonytalanitsanak ezek a szurkalodasok, beszolasok! Sajat magatokat helyezzetek előre, ha szeretnetek azt a kis tunemenyt, akkor vagjatok bele! Nehogy idegen emberek mondjak meg hogy mi helyes!

Megegyszer irom, fel a fejjel, es nagyon nagyon boldog babavarast, es boldog eletet! :)

2013. nov. 20. 08:11
 16/16 anonim válasza:
0%
Én is 19 éves kismama vagyok!!:) A vőlegényem 25 éves nálunk tervezett a baba!párom nagyon vágyott egy gyerekre és Én is! Nagyon boldog voltunk mikor megtudtuk hogy teherbe estem! Aztán minden barátnőm elfordult tőlem mikor megtudták hogy terhes vagyok! nekem is ugyan ezt mondták hogy elfog hagyni a párom és hogy vetesem el! De rájöttem hogy irigyek!!Az ilyenek nem barátok! Ne is foglalkozz velük! a Pároddal örüljetek a babytekenk!!:)
2013. nov. 20. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!