Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 éves vagyok és terhes. Nem...

19 éves vagyok és terhes. Nem terveztük a babát, de megtartjuk és várom szeretettel. Viszont emiatt szinte mindenki elfordult tőlem?

Figyelt kérdés
Ronda szavakkal illetnek, ellenségesek velem.
2013. nov. 19. 13:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük!

Aki emiatt elfordul tőled, azért nem kár!

Koncentrálj a babára és magadra.

Boldog babavárást kívánok neked!:)

2013. nov. 19. 13:53
 2/16 anonim válasza:
100%

Ha viszont úgy döntöttél volna, hogy nem tartod meg, akkor meg azért illetnének ronda szavakkal, az emberek már csak ilyen szemetek... Ha megtartod, az a baj, ha nem, akkor meg az.

Pedig semmi közük hozzá, nincsenek a te helyedben. Szerintem próbálj meg nem foglalkozni velük, ez a te életed, a te döntésed, nem tartozik rájuk!

A családod ugye melletted áll?

2013. nov. 19. 13:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint én se tartanám meg 19 évesen.

És a legtöbb ember így gondolkodik,ezért ítélnek el.

De!Ez a te életed!Te így döntöttél,és ne foglalkozz mással.

Senkinek semmi köze hozzá!Aki emiatt elfordul tőled,az sose állt igazán melletted!

Boldog babavárást!! :)

2013. nov. 19. 13:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Első terhességed? Allasotok van? Nem lehet, higy csak aggódnak érted és a babaert? Ha nincs okuk érted aggódni akkor meg kell velük értetni, hogy ne feltsenek és nincs okuk az aggodalomra és kérni tőlük, hogy tamogassanak!
2013. nov. 19. 13:57
 5/16 A kérdező kommentje:

A családom mellettem áll, de a párommal lakom együtt. Szakma van mindkettőnk kezében, dolgozunk. Jól meg tudunk élni a pénzünkből, félre is tudunk rakni.

Amiket mondanak...nem azt veszem le, hogy féltenek...

2013. nov. 19. 14:30
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Én ferjnel vagyok, a babám már 3 hónapos, terveztuk, és 22eves vagyok. Engem is lehordtak mindennek, az allitolagos barataim elfordultak tolem, Kemény 1 igazi baratom Maradt meg. Volt allasom, sajat lakasunk, kemeny munkaval, de megteremtettuk magunknak az jovobeni eletunket. Van sporolt penzunk, a ma napig fizetjuk a megtakaritast, magunknak, es kulon egyet a gyermekunknek is. Megis mindenki elfordult tolunk, sajnos volt olyan is, akirol kiderult hogy az allapotunkra/allapotomra irigykedett, mert neki nem volt se ferje, se gyermeke.

En elengedtem oket, a beszolasokra nem reagaltam csak ha mar nagyon durva volt. De halistennek talaltam baratokat a kozvetlen kornyezetemben is, akik nem az alapjan itelnek, hogy van-e babad, vagy nincs. Szeretnek minket, a ferjemet, es a gyermekemet is. Mert kinek kell egy olyan "barat", aki csak latszolagosan szeret titeket?

fel a fejjel, sosem szabad masok gonoszkodasaival fpglalkozni! :)

2013. nov. 19. 14:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Elnezest az ekezetekert, es a helyesirasi hibakert, elirasokert, de egy ezek szerint nem is olyan okos telefonrol irok. :)
2013. nov. 19. 14:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy ötven éve is még azért szóltak volna meg, hogy még nincs gyereked. Nagyanyám idejében 16-17 évesen szültek a fiatal asszonyok. 19 évesen már vénlány volt valaki. Változik az idő, változnak a társadalmi megítélések is. :-) Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel, főleg ha van exisztenciátok felnevni a picit :-) Sok boldogságot hozzá :-)
2013. nov. 19. 15:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok babához!Dicséretes,hogy meg tartjátok és felnevelitek. Rossz akarokra ne figyeljél,csak babára koncentrálj.
2013. nov. 19. 15:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel, véleményekkel. Az embereknek nincs más dolguk, mint hogy pletykáljanak és mindenkit illesenek mindnféle geinctelen jelzőkkel.

Szintén 19 éves vagyok és terhes. Nekünk sem volt tervezett. A párommal nagyon örülünk és már alig várjuk. Ő idősebb és már elég régóta biztos állása van jól keres. Sikeresen befejeztem a sulit én is, dolgoztam.

Én mindig is fiatal anyuka akartam lenni. Nem bánunk semmit sem. Szerintem a kor nem számít. Ha biztos az anyagi háttér, van szakmája vagy valamilyen végzettsége valakinek, akkor semmi akadálya.

Senkinek nincsen joga megvádolni senkit azért, mert fiatalon vállal babát, pláne nem mondhatja azt senki, hogy fiatal és ezért felelőtlen.

2013. nov. 19. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!