Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes vagyok. A...

24 hetes terhes vagyok. A köldökömnél szokoot nagyon huzódni, mintha szétrepedne a böröm. Ez a baba növése miatt van? Remélem nem kell aggódnom

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!!

Igen ahogy növekszik a pocakod és feszül a bör , semmi baj . Ahogy megszületik a baba nemfog feszülni a köldöködnél nekem is így volt.

9 hetes baba anyukája :)

2013. nov. 17. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:
de már most is fájdalmas nagyon néha,korainak érzem hogy ennyire huzódik.de legalább ö jol van :)
2013. nov. 17. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez normális dolog, ne aggódj. :) De jobb, ha kenegeted a köldököd körül is a bőrt, nehogy striás legyen.

(Nekem is nagyon feszült, ki is repedezett a köldököm körül)

2013. nov. 17. 16:09
 4/5 A kérdező kommentje:
kenem de csak sima testápolóval,valakinek valami jobb ötlete???
2013. nov. 17. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Én az eleje óta dm-es olajjal kenem, direkt terhességi csíkok ellen van, ha nagyobb lesz a hasam, akkor megveszem a vichy terhességi csíkok elelni krémjét. Ha amellett is csíkos leszek, többet nem lehet tenni.

Én 23+2 vagyok, nem feszül még a bőröm, mondjuk nincs is nagy pocim :)

2013. nov. 17. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!