Én 2 hete, 14+2 hetesen éreztem először. Most 16 hetesen már olyan aktív, hogy még a buszon is érzem, ami eléggé zötyög.
De az egyik barátnőm csak 18 hetesen érezte, a másik meg 20 hetesen.
2013. nov. 11. 14:38
2/9 anonim válasza:
Nekem elso baba es viszonylag keson kb.19ik het vegen ereztem egyertelmuen. Az uh-on pedig mar baba formaja volt, csak vekonyka volt, de gyonyoru!
2013. nov. 11. 14:40
3/9 anonim válasza:
ma töltöttem be a 21. hetet és én még most kb. 2 napja kezdem érezni a mozgásokat. De ezek a mozgások is csak olyanok,hogy napjában csak ritkán, inkább estére szoktam érezni,mintha beremegne a hasam.. És első babám :)
Boldog babavárást!
2013. nov. 11. 14:52
4/9 A kérdező kommentje:
és milyen érzés mikor mozog? mit kell éreznem?
2013. nov. 11. 14:57
5/9 anonim válasza:
3as vagyok. Mint mondtam én úgy érzem a mozgást, hogy beremeg a hasam. Mintha belülről kapnék 1 gyenge ütést és csak beremeg a hasam. De lehet hogy ez másoknál másképp van.. :)
2013. nov. 11. 15:05
6/9 anonim válasza:
Szia.
Én 16+5 hetes voltam,amikor hullámzásokat éreztem a hasamban,meg mint akinek ott ugrál az ideg.Majd 18 hetesen 2 rúgást éreztem,tuti,hogy az volt,mert az már elég nagy volt.Majd a 20. héttől éreztem már minden nap,és napról napra egyre többet és erősebbet :) Valami fantasztikus érzés,hiányzik is nagyon :)
Fél éves fiú anyukája :)
2013. nov. 11. 15:07
7/9 anonim válasza:
#1 vagyok. Én legelőször egyetlen puha érintést éreztem egy pillanatra. Aztán cirógatást, és végülis azóta is úgy érzem, hogy cirógat belülről. Néha kifejezettem csikál. aztán néha van egy-egy erősebb koppintásszerűség.
2013. nov. 11. 15:19
8/9 anonim válasza:
Én 20 hetesen majd nem 21 hetesen éreztem a mocorgását. Van aki azt mondja olyan csikis, pillangós, kaparós érzés hát én inkább elakadt pukinak, vagy egyszerűen baba mozgásnak írnám le. :D Nem tudom semmi máshoz hasonlítani, olyan mint amikor valami mozog a hasadban. :D Már 12 hetesen meg van keze lába feje stb. szóval 20 hetesen már abszolút fogtok mindent látni, már a pofija is szépséges lesz, ha sikerül szépen mutogatnia magát. (az enyém mindig csak a kukiját mutatta semmi mását :D nehéz volt őt nézegetni) 39hkm
2013. nov. 11. 15:36
9/9 anonim válasza:
#8, te talán azért érezted "rendes" babamozgásnak, mert nagyon későn érezted először, amikor már ténylegesen mindenki babamozgásnak érzi. De a 16 hét körül tényleg cirógatás, egy nagyon finom puha érzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!