Terhes kismamák, ki a "baba apukája"? Házasok vagytok?
A párom az apukája, májusra várjuk első babánkat. Ha úgy jön ki a lépés, még előtte tartunk egy szolid esküvőt, majd meglátjuk.
Kb. 5 éve vagyunk együtt, együtt élünk, ő lassan 36, én 31 éves vagyok.
Nincs saját lakás, bérlünk egyet.
Autó az van, viszonylag keveset használjuk, mert belvárosi munkahelyünk van. Inkább csak hétvégén.
Munka mindkettőnknek van, nekem elég jó, stabil, szép fizetéssel, nekik családi vállalkozásuk van, ami most nyüglődik, így én most többet keresek. Minden hónapban teszünk félre 100 ezer forintot (kb, valamikor kicsit kevesebb jön össze). Ezt január óta, mikor jobban elkezdett foglalkoztatni minket a közös család. Nem vagyunk gazdagok, de azért viszonylag abból a pénzből, ami most havonta jut, abból tudunk gyereket vállalni. Ha páromék fel tudják újra húzni a családi vállalkozást, akkor jobb lesz utána az ő keresete is, és akkor tovább szeretnék itthon maradni majd a picivel. Ha nem javul a helyzet, akkor egy éves kora környékén vissza kell mennem dolgozni, hogy stabilan fent tudjuk tartani az életünket.
8 hónapos a kisfiam, de azért válaszolok.
Nem vagyunk házasok, "majd, egyszer valamikor".
4 éve vagyunk együtt, 3 éve lakunk együtt.
Van autó, munka (ez lehetne jobb is), albérletben élünk, de hamarosan saját lakást veszünk.
25évesek Vagyunk 5éve vagyunk együtt 4éve élünk együtt és 1.5éve hazasok.
Most varjuk az elsö babát.
Munka jelenleg már csak a páromnak van nekem sajnos megszünt a munkahelyem mikor terhes lettem. Pedig 2évet huztam le ott. Saját lakás még nincs szülőkkel élünk. 2év és tudunk házat venni akkor jar le a lakastakarék.. Se hitel se auto. csak egy közös a szülőkkel. Övéké de mi is hasznaljuk ill beszallunk a költségeibe.van egyébb megtakaritasunk is.
Lassan haladunk de legalabb előre.Mindent probalunk önerőböl.A legnagyobb segitség hogy még lakhatunk a szülőkkel hisz elférünk és inkabb nekik adunk mint egy idegennek bérleti dijjat.
En 24, a parom 27 eves, 2 eve vagyunk egyutt, masfel eve koltoztem hozza. 12 hetes vagyok, bebiztositott hatter maximalis, en mukormoskent dolgozom, amit vegig fogok csinalni a szulesig, parom marketing menedzser, remelem o is fog a szulesig dolgozni :)
Csaladi haz, 2 auto van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!