Terhes kismamák, ki a "baba apukája"? Házasok vagytok?
Figyelt kérdés
Mióta vagytok együtt? Együtt éltek? Van bebiztositott hátteretek, saját lakás, autó, munka?2013. nov. 11. 13:15
11/16 anonim válasza:
Férjem 34 éves, én 31, 4 éve vagyunk együtt, ebből 14 hónapja házasok. Van lakásunk (egyiken hitel), de pici, úgyhogy majd költöznünk kell, autót nemigen használjuk, sok-sok éves, de nekünk pont elég. Munkánk mindkettőnknek van, viszonylag jó. Most vagyok 38. hetes.
12/16 A kérdező kommentje:
Én 23, párom 26. Lakás van, bár a hitelt még sok-sok évig fizetni fogjuk. Nem vagyunk házasok, egy éve élünk együtt és szinte egymás mellett nöttünk fel. Munkánk szerencsére van és úgy gondolom hogy a kicsinek mindent meg fogunk tudni adni. A terv az volt, hogy lesz esküvö a jövö nyáron amikor megtudtam, hogy terhes vagyok sirtam (terhességi depresszio) hogy én tehénként nem megyek férjhez, ezért lefujtuk a lagzi szervezést. Most meg néha rámtör a rettegés, hogy majd szépen egyedül maradok, hisz nem is a férjem. A párom mindenben mellettem áll, egy rendes férfi, aki imád engem... Azthiszem az én fejemben nincs valami rendben és ideje lenne egy orvost felkeresnem...
2013. nov. 11. 14:41
13/16 anonim válasza:
Nyugi, kerdezo, ezzek nem csak Te vagy igy :)
Mi is terveztunk eskuvot, aztan amikor megtudtam, hogy jon a baba, azonnal "lefujtam" mindent, hasonlokepp mondvan mint te : Azzal a testtel ugyis csak lerepedne rolam a ruha! Szoval ne aggodj :)
9-es voltam.
14/16 anonim válasza:
Párom az apukája természetesen. 4,5 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt is élünk, saját, hitelmentes házban. Nem vagyunk házasok! Van autó, munka, szerelem, és 6 hetes embrió is. :) Nagyon boldogok vagyunk.
15/16 anonim válasza:
En 28,parom 30 eves.
A 10. evet tapossuk egyutt.
Nem vagyunk hazasok,de egyutt eleunk idestova 7-8 eve mar biztos.
Mindketten dolgozunk,van auto,motor.
Naluk elunk,az edesanyjaval.
Normalis korulmenyek kozott,kenyelmesen el fogunk ferni a babaval is,aki januarban szuletik.
Hitelunk csak suhanc korunkbol van,de fizetjuk rendesen.
Mindenre magunk keressuk meg a penzt,nem kerunk kolcson.
Nem vagyunk gazdagok,de nem szenvedunk hianyt semmiben.
Elso baba lesz egyebkent.
16/16 anonim válasza:
Én 33 a párom 40 éves 7 éve vagyunk együtt van egy közös 11 hónapos kislányunk saját házban élünk van autónk, nem vagyunk házasok, de talán majd egyszer a párom már egyszer elvált úgyhogy ő nem olyan bátor e téren mint mondjuk én. Jó lenne majd ha a kislányunk vinné a gyűrűt sztem nálunk még legalább 2-3 év minimum. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!