Linda0019 kérdése:
Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném segítséget kérni. Értelmes válaszokat várok és nem oktatást...
10 hetes a fiam. Szeretném kérdezni, hogy lehet hogy újra terhes vagyok? Nem szoptatok.. 2 hétig tudtam és 4 hét után együtt is voltam párommal... ( megszakításos védekezés ) Fiam is így lett. Így ne magyarázzon senki, hogy nem lehet teherbe esni így. Most 10 hetes, 6 hete voltunk együtt először szülés után.
3 napja a hasam olyan mint egy lufi és erős hányinger kerülget és erős szédülések reggeltől estig... Tegnap rosszul lettem a töltőt káposzta szagától most meg jó ízüen ettem belőle.
2013. nov. 17. 13:20
1/7 anonim válasza:
Ha a fiad is megszakításossal jött össze, akkor miért nem védekeztek máshogy?
Persze, hogy lehetsz terhes!
2/7 A kérdező kommentje:
Mert nem lehetett. Na jó ha jön a baba nem gond, csak mindenki a hülyeséget adja nekem és akkor se jött még meg 1 hónapja...
2013. nov. 17. 13:46
3/7 A kérdező kommentje:
Orvos nem látott 2 hete semmit. 3 napja van az hogy a hasam puffadt még reggeli ébredésnél is hányinger meg szédülés egyre erősebb egész nap. Jövőhéten tervezem a dokit. tesztet nem csinálok, inkább orvos... Csak szeretném hogy valaki adjon tanácsot is...
2013. nov. 17. 13:48
4/7 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy megjött e a menstruációd a szülés óta? Mikor volt meg utoljára?
5/7 anonim válasza:
KEdves #4, akkor is lehet terhes, ha még nem jött meg; az első menstruáció előtti peteérésből. (Ami után így nem jön meg a menzesz.)
6/7 A kérdező kommentje:
Na szóval pontosan 1 hónapos volt a babám mikor együtt voltunk és utána rá 2 héttel volt pár csepp barnás vérzésem. Ez október 5.-én volt utána rá 2 héttel volt ez a pár csepp barnás rózsaszínes vérzés.... Azóta semmi. Csak egyre erősebb hányinger és szédülés.... Gyerekágyi 3.5 hétig tartott és csak 2 hétig tudtam szoptatni.
2013. nov. 17. 15:14
7/7 anonim válasza:
Vegyél tesztet! Ha negatív, akkor gyorsan menj el orvoshoz, nehogy valami betegséged legyen, közben meg szoptatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!