Ma voltam Ultrahangon és annyi mondtak, hogy megvastagodott méhnyálkahártya, pontosan 11 mm. Ha jól számolok és terhes vagyok, akkor kb 2 hetes lehetek, viszont tesztet nem csináltam, mert félek a csalódástól, szerintetek van esélyem rá?
2 hetes terhesség nem létezik...
az utolsó menstruáció első napjától számolják, tehát amikor kimarad a vérzés, akkor vagy 4 hetes
ekkor még nem lát a doki mást, max. felritkulást
mikor kellene/kellett volna megjönnie? Gondolom ha a doki esélyesnek tartja a terhességet, akkor visszarendelt 1-2 hét múlva.
esély pedig van rá, ha védekezés nélkül éltél szexuális életet :-)
Na, most ha két hetes lehetsz, akkor olyan full lenne a teszted, hogy sírhatnál hetekig ..
Most komolyan.. az utolsó menszid első napjától számolják a terhességet. Ergo, első vérzéstől 14. nappal jársz, azaz félidőben vagy. Normál ciklusnál most kéne peteérésnek lennie.
Ezután megtermékenyül és +2-3, jobb esetben 4 hét múlva kéne (innentől számolva) tesztelned ahhoz, hogy erősebb pozitív tesztet kapjál.
Ergo, akkor lennél úgy cirka min. 4, max. 6 hetes terhes, amikor az uh-n közölnék, hogy petezsák látható, 2 hét múlva menj vissza, addigra talán szívverés is lesz.
Nem lett volna egyszerűbb megkérdezni az orvost?
Vagy ez csak nekem olyan kézenfekvő megoldás?
Mi innen mit mondhatunk? Esély mindig van. Aztán vagy bejön vagy nem.
De az tény, hogy ha szept 30-án is volt meg, és később is volt peteérésed, akkor is már minimum a 6. hétben kellene lenned, és kellene hogy legyen petezsák.
A petefészked cisztás, nem a petevezetőd.
Nem lehetetlen a terhesség sem, bár vszínűleg látott volna akkor vmi felritkulást.
Inkább csak szimplán nem volt ovud.
Akkor tnyleg menj másik orvoshoz! A beteg joga, hogy teljeskörű tájékoztatást kapjon az orvosától!
Szeptemberben hányadikán volt meg utoljára?
Hány naposak a ciklusaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!