A megvastagodott méhnyálkahártya mire utalhat, ha nem vagyok terhes?
Szia!
Mennyire vastag? A nyálkahártya nem hirtelen vastagszik meg, hanem fokozatosan épül fel a ciklus során a hormonok hatására. Nekem ciklus közepén kb 7mm volt, ez átlagos vastagság ilyenkor, ha nem sokkal vastagabb, akkor teljesen normálisan működsz. Én is úgy tudom, hogy kizárja egymást sz érő tüsző és a terhesség.
Azt nem mondta milyen vastag. Annyi van a papíromon hogy: Grav? Meg a köv. Uh-ra az időpontom. Gondolom a doki is tujda, hogy ha a 7 mm a normális, akkor nem terességről van szó. EGyértelműen mutatta az uh-n, hogy nézzem meg, milyen vastag. (Jó, mondjuk nekem minden csak egy paca látszott)
Tegnap olvastam valahol, hogy megesik a tüsző érés a terhesség első hónapjaiban, csak a végén felszívódik. Meg olyat is olvastam, hogy valaki két gyerekkel lesz terhes, úgy hogy két különböző időpontban fogan. Őszintén szólva azért ezek nem biztos forrásból voltak, és én úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom.. Mindenesetre, még mindig nem tudom, hogy mitől lehet megvastagodva, ha nem terhesség. Tök örülnék, ha az lenne, csak azért látok rá igen kicsi esélyt, mert meg is volt viszonylag rendesen (7 nap helyett 5 napig) meg ugye a teszt is negatív lett.
Hol van megvastagodva?
Nincs megvastagodva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!