Az orvosom szerint kb.5-6 hetes terhes lehetek, de nem látnak semmit az ultrahangon. Már a frászt hozták rám, hogy valami baj lehet. Vajon mikor mutatja meg magát a picúr? Aggódom, hogy valami baj lehet!
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 20:22
1/12 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó menzeszed első napja és mikor foganhatott a baba?
2/12 anonim válasza:
Ultrahangoztatni 5-6-hetes állapotosat?!?!
3/12 A kérdező kommentje:
Szeptember 21-én volt az utolsó mensim ès október 14 -ei héten foganhatott a baba.
2013. nov. 5. 20:29
4/12 anonim válasza:
Ha szeptember 21.-én volt a menzeszed akkor kalkulátor szerint lassan hét hetes vagy, viszont az október 14.-i ovuláció elég későinek tűnik, így ez okozhatja azt, hogy még picike és nem látják. Azért bízakodnék még egy kicsit. Teszted pozitív lett amúgy? Dokid kért vérvizsgálatot esetleg?
5/12 anonim válasza:
Szia.Nekem először 8 hetesen látta a doki az ultrahangon a Babónkat.
6/12 A kérdező kommentje:
Hàrom tesztem is pozitív. A legutolsó hètfő reggeli.
2013. nov. 5. 20:44
7/12 anonim válasza:
Mi a gond az ultrahanggal 5-6 hetesen? Úgy kérdezi a (talán) 2-es, mintha gyilkosság lenne. Általában a nők 6 hetes kor körül mennek uh-ra.
Én 5 hetesen voltam, mind a 3 alkalommal. És közölte a doki, hogy terhes vagyok.
Mi ezzel a gond?
8/12 anonim válasza:
Biztosan minden rendben lesz. Itt vagyok Én is először 8 hetesen látta meg csak az orvosom a babát pedig négy héttel előtte is vizsgált hüvelyi ultrahanggal... Gondolom túl kicsi volt még.. Úgy jártam kivizsgálásokra,hogy miért nem jön össze a baba,hogy már terhes voltam a párom még most is emlegeti,hogy neki is feleslegesen kellett mennie :-) Ott lesz Ő és minden rendben lesz Vele.
9/12 A kérdező kommentje:
A 2-es kommentet èn sem nagyon èrtem. (?)
Bizom benne hogy csak bújócskàzik a picurka ès a jövőheti ultrahangon végre megmutatja magát. Már nagyon jó lenne tudni, hogy mi a helyzet. Addig igyekszem nem idegeskedni, bár elég nehèz lesz.
2013. nov. 6. 09:34
10/12 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen crl már 6mm volt szívhanggal együtt! valószínű te babád később fogant! Drukkolok nektek nagyon! majd írd meg mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!