Hasszurkát érzek, időszakos hasmenésem és höhullámaim vannak. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
kb.2 hete volt egy kis rózsaszines pecsételésem is .3 nap mulva nem várom,szeretnenk mar babat.Kis szurkálásokat érzek a petefeszkemnél,és tegnap ejjel hol fáztam,hol folyt rolam a viz.Fáradékony vagyok,néha émelygek,de nem rohanok a wc-re meg ilyenek.Voltak valakinek ilyen tünetei terhesseg elejen?Néha mintha tüzelne a testem,a parom meg is jegyezte,mintha idöszakosan lennék lázas,neha vagyok forro.Köszönöm a válaszokat.2013. nov. 3. 17:11
2/2 A kérdező kommentje:
Nem birtam ki csináltam egy 10es erősségü tesztet :((( Negativ lett....többet nem is veszek itthonra....pedig megfogadtam :(( Mondjuk még csak holnap van a nemvárt ..de már hányingerem is volt :(( Lehet beképzelem...a teszt már kimutatta volna ???
2013. nov. 4. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!