Mához is kiment a védőnő terhesség alatt?
Felénk ez egyáltalán nem szokás.
Nálunk 2-szer volt a védőnő, mindkétszer a fiúnk megszületése után.
Terhesség alatt én voltam nála többször védőnői tanácsadáson, amikor jött az orvos is, havonta 1-szer (kis település, ide havonta 1-szer kijön nőgyógyász).
Mondhatod neki, hogy elfoglalt vagy, nem tudod megoldani a latogatasokat, ezert inkabb mellozzetek a talkakat. Nem fog erte haragudni. Bar nem ertem miert jelent ez ennyire nagy problemat. Azokban a varosokban, ahol szeles koru a vedenoi ellatas, ott rendszeresen kijarnak. Es ha egy helyen latjak, hogy normalisak a korulmenyek, ott nem nezi mi van, mi nincs, szimplan tanacsot adni megy. Meg lehet vele beszelni a szulest, tudja melyik korhazba mit erdemes bevinni, melyik orvost, sxulesznot szoktak ajanlani a dokik. Figyelemmel kiseri a kismama sulygyarapodasat, tamacsot ad etrenddel kapcsolatban, megnezi a leleteket, meg lehet vele beszelni a szulessel kapcsolatos erzeseket, otleteket ad hogyan lehet leginkabb osszehangolni a kicsit a testverrel, stbstbstb. Szo szerint mindennel kapcsolatban tud segitseget adni. Szerintem szerencses az, akinek resze lehet ebben a segitsegben, szoval erdemes kihasznalni a lehetoseget.
De tenyleg le tudod mondani, teljesen meg fogja erteni.
Az első kisfiamnál csak egyszer jött ki, a vége felé. Megnézte a gyerekszobát, érdeklődött és kész.
Most, ki sem fog jönni, mert két hónapra elutazik, itthon sem lesz, amikor elvileg szülök, egy helyettesítő kolléganője jön majd, ha már megvan a baba.
A körülményeink nem változtak, szerintem tisztában van vele, hogy a második gyermeknek is megteremtünk/megvan minden kívánt feltétel, ami a csecsemő ellátásához kell.
Szerintem nem fújd fel, lehet, hogy a környékeden jár és letudja ezt is.
Na, ezzel a stílussal alaposan megmutattad, milyen ember vagy...
Egyébként ezt az "elméletet" mégis miből szűrted le? Sok volt a mai feles vagy elgurult a gyógyszered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!