Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mához is kiment a védőnő...

Mához is kiment a védőnő terhesség alatt?

Figyelt kérdés
8 hetes kismama vagyok, tegnap voltam a védőnőnél, megkaptam a papírokat. Azt mondta, jövőhéten meglátogat itthon. De minek? Már van egy fiam, hozzá csak a dokival együtt jött a védőnő.
2013. nov. 15. 18:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
53%
Elvileg mindenkihez ki kell mennie. Nálunk volt.
2013. nov. 15. 18:57
 2/27 A kérdező kommentje:
Értem én, de minek? Mire kíváncsi? Miért jön ?
2013. nov. 15. 18:58
 3/27 anonim ***** válasza:
55%
terhesség legvégén jött ki, megnézte hol lakunk, milyen dolgokat vettem meg már, stb.
2013. nov. 15. 18:59
 4/27 anonim ***** válasza:
44%
A mi tájékoztató papírunkon az szerepelt, hogy négyszer kell kijönnie. Én kérdeztem tőle, hogy ez komoly-e, mert négyszer nem fogok ezért szabit kivenni. Mondta, hogy hivatalosan így van, de egyszer fog jönni. Így is lett, egyszer jött, amikor 38 hetes voltam. Örültem, hogy jött, mert segített és adott pár tanácsot, illetve felhívta a figyelmünket olyasmire, amit elfelejtettünk.
2013. nov. 15. 18:59
 5/27 anonim ***** válasza:
44%

Igen. 10 hetesen voltam nála, szintén 1 hétre rá jött.

Azt mondta még szülés előtt is jön még 1x meg utàna is.

Első baba nálunk, azt mondta ilyenkor van alkalmunk.hosszasabban beszélgetni és ezért jön meg kell is jönniük.

2013. nov. 15. 19:01
 6/27 anonim ***** válasza:
30%

Törvény szerint a terhesség alatt 5 alkalommal kell kimennie a kismamához. Beszélget, megkérdezi, hogy vagy, van-e kérdésed, panaszod.

A legutolsó alkalommal, szülés előtt nézi, van-e kiságy, pelenkák, a szükséges babaholmi.

2013. nov. 15. 19:02
 7/27 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem nem hiányzik, hogy jöjjön, de ha kell akkor kell.
 8/27 anonim ***** válasza:
62%
Elvileg 4x kell jönnie nálam 2x volt idáig, most 36 hetes vagyok. Hozzáteszem mi jóban vagyunk és megy a traccsparti.
 9/27 anonim ***** válasza:
44%

Azért megy ki, mert megnézi, hogy minden adott-e a baba fogadásához. A mi védőnőnk azt mondta, hogy az a fontos, hogy a lényeges dolgok (kisruhák, babaágy, babakocsi, kád...) meglegyenek, és ha kis súllyal születik egy baba, felhívhatják a kórházból, hogy megfelelőek-e a hazaadáshoz a körülmények. Állítólag nála már volt több ilyen eset is.

Szerintem nincs ezzel semmi baj.

2013. nov. 15. 19:03
 10/27 A kérdező kommentje:
Bunkó leszek ha azt mondom neki, hogy ne jöjjön többet, majd megyek én amikor kell? Elég csak szülés után.
2013. nov. 15. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!