Ti mikor raktátok fel nyilvánosan pl facebookra hogy babát vártok?
Off: Én még csak a facebookon sem vagyok fenn, de nem igazán értem, miért kell azokat lepontozni, akik feltesznek UH képet... holott ez volt a kérdés!!!! Miért nem hasznosak ezek a válaszok? És miért azok a válaszok a hasznosak, amik nem is a feltett kérdésre válaszolnak, hanem leírják hogy jujjdegázilyetcsinálni, meghogy szánalmas stb. Pffff
Én is raknék ki, közeli ismerőseim, rokonoknak, mert velem madarat lehetett volna fogatni, és nagyon büszke voltam a Picuromra!!!
Semmikor, mi köze hozzá bárkinek?
Család, közeli barátok, hozzátartozók tudják, soha nem értettem azokat, akik az uh képeket kiteszik nyilvános oldalakra, ez egy olyan személyes dolog szerintem.
Még a pocakos kép hagyján, az más, de egy uh-kép.
Nem valasz a kerdesre DE!
En ha meglatok egy ilyen fotot a facebookon az ismeroseimnel (akar ezer eve latottaknal is) mindig melegseg tolt el es veluk egyutt orulok a picinek es kivanom a legjobbakat nekik. Ez egy gyonyoru csoda!
Aki ezert szanalmasnak gondolja a feltoltot nezzen csak magaba, Vele nem stimmel valami.
Olyan ritkan olvas/lat az ember szep es oromteli dolgokat...mindenhol csak szomorkas/keseru emberek!
Oruljunk mas boldogsaganak....es ne nezzuk mar le vagy szoljuk meg a masikat!!
.
Na a sok okosanyu megszólalt....
Ha ellene vagytok az ilyennek, minek irtok????? Nem az volt a kérdés h kinek mi a véleménye... De ezek szerint szöveget értelmezni sem tudtok.
Én alapbol szelektalok a face ismerősök között. Hasznalom a csoportokra bontast,igy csak a család kategoriaban osztottam egy 18 hetes képet a buksijárol meg a kezéről.Akkor tudtuk meg a nemét ezért ez volt az ok ami miatt kiraktam,hogy a tavol élő rokonok akiket nem hivtam fel(vannak köztük külföldön dolgozok is) azok se maradjanak le. ennyi.
Igy szerintem nem gáz. Viszont azt amikor majdhogynem egy pozitiv tesztet illetve minden honapban készült képet rakosgatnak ki az már a ciki kategoria. Volt egy volt oszt. tarsam aki csak a megszületett babárol rakott ki igy azt se tudtam babát vár az meg kicsit rosszul érintett hisz még beszéltünk is és nem mondta. De tiszteletben tartom hogy a magánéletét nem teregeti ki. Mondjuk semmin se valtoztat ha tudok rola,max annyi hogy hamarabb gratulalok.
Az még cikibb hogy az utcan nem köszön valaki de facen jelöl amugy meg meg sem ismer. Na hát emiatt nekem rengeteg függőben lévő jelölésem van. Csak azokat jelöltem be ill fogadtam el akikkel amugyis legalabb havonta egyszer találkozok és akkor beszélünk is. Nem csak köszön. Az már persze mas tészta hogy testvérem mindent megoszt még az én uh képemet is hogy nagynéni lesz meg ilyenek... Azért kifejezetten haragudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!