Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor raktátok fel nyilváno...

Ti mikor raktátok fel nyilvánosan pl facebookra hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
Ma nem bírtam magammal és felraktam a tegnapi uh képet, lányommal kibírtam a 12. hetet, csak közben meg bennem van a para babona miatt.

2013. nov. 14. 21:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
61%

Én eleve nem is vagyok fent a facebookon, mert nagy hülyeségnek tartom. De azt nem értem miért lenne gáz, ha valaki UH-os képet is tesz fel a babáról, szerintem ez inkább aranyos.

Ha valaki mondjuk szülésvideót töltene fel, na az már tényleg gáz.

Bár a facebookon nem vagyok fent, de mindkét terhességemnél már a 12. hét előtt elmondtam sok ismerősömnek, kollégáknak, főnöknek is, hogy babát várok. Én nem hiszek a babonákban, soha nem hinnék abban, hogy emiatt vetélhetnék el, ez hülyeség. Amúgy meg 12. hét után is lehet még vetélés akár a 24. hétig, onantól már halva szülés. Ennyi erővel egész terhesség alatt titkolni kéne, amíg nem születik egy egészséges baba...

2013. nov. 15. 06:42
 22/39 anonim ***** válasza:
50%

Nekunk a rokonsag es baratok nagy resze elegge messze lakik. Igy egyszerubb volt.

De az h gaz uh-s kepet feltenni mert ez a maganugy, de a gyerekrol szaz kepet ki lehet tenni, az nem...na mindegy lehet csak en nem ertem. :-)

Szerintem mindenkinek mas fer bele. Nekem be van allitva a kozeli ismerosok es csak ok lathatjak a kepeimet. Igy nincs az h akivel nem nagyon beszelek vagy kollegak is nezegetnek kepeket rolunk.

Manapsag mar ez nem szegyen, teljesen normalissa valt. Anyosomek is messze lakna tolunk havonta egyszer ha latjak a lanyunkat igy szinte minden nap beszelunk skype-on ahol lathatjak. En halat adok ennek a technikai fejlodesnek.

A masik dolog h 12. Het elott babonabol nem mondjak el h terhes vki az hulyeseg, persze annak nem aki nagyon babonas. De akkor sem ettol vetel el a no. Ha vki elmondja h terhes nem az a buntetese h meghal a magzat mert 12. het elott el merte mondani. :-)

Ez a pontozgatas meg valoban szanalmas reszetekrol. Attol fuggetlenul h nem egyforman gondolkodik mindenki, a kerdezo nem azt kototte ki h csak az irhat aki ki tette vagy nem tette mert ugy jogos lenne h nem hasznos. De igy h mindenki irja le a velemenyet es speciel neked ez nem tetszik, nem egyezik a velemenyeddel a kerdezonek igenis hasznos az a valasz.

Szanalom szintje mar tenyleg.

Hajra nyomogassatok a piros kezet, engem aztan nem izgat. :-) esetleg jot nevetek h nektek ez az orom. :-)

2013. nov. 15. 07:01
 23/39 anonim ***** válasza:
53%
nagy hulyeseg felrakni
2013. nov. 15. 07:18
 24/39 anonim ***** válasza:
47%

off: itt annyi ember nem tud olvasni: " Ti mikor raktátok fel nyilvánosan

pl facebookra hogy babát vártok?" TEHÁT AKI LI SEM TENNÉ A KÉPET, AZ MINEK ÍR????

on: 12. héten tettem ki, de előtte 2 héttel már lebuktam, mert megosztottam egy nyeremény babakocsit :)

2013. nov. 15. 07:45
 25/39 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk is vannak bizony távoli ismerősök. Én tettem kis fotót, uh-osat is,pocakost is, és már a lányomról is. nem kell senkit lehurrogni ha tesz ki a saját oldalára bármiről is képet! nincs jogunk hozzá. Szerinem meg igen is tegyék ki ha büszkék rá :)
2013. nov. 15. 07:46
 26/39 anonim ***** válasza:
69%
16 hetesen raktam magamról képet fel először. A piciről egy 32 hetes UH-t és utána csak amikor megszületett. Én szerettem volna a boldogságom világgá kürtölni és ezt meg is tettem. :)
2013. nov. 15. 09:12
 27/39 anonim ***** válasza:
65%

Én kevésbé vagyok közlékeny, ami a magánéletemet illeti.

Most vagyok 15 hetes, család, közeli barátok tudják.

Egyelőre UH képet nem raknék fel semmiképp.

Biztos lesznek majd fotók, karácsonykor, szülinapkor, ott majd látszódik biztos, hogy terhes vagyok, de direktbe ezt így nem közölném még.

Majd olyan 38. hét körül szeretnék kismama fotókat csinálni egy fotós jó ismerőssel, abból biztos fogok párat felrakni, természetesen ruhában készült képek lesznek.

Azt is el tudom képzelni, hogy a facebook-os családi albumba majd feltöltök szintén egy friss 38 hetes 4D-s UH képet az arcáról.

De még nem tudom:)

2013. nov. 15. 09:16
 28/39 anonim ***** válasza:
72%
Amióta babát várok erősebben védem az intim szférámat. 38 hetes vagyok ,de sem kismamafotóm sem uh kép nincs nyilvános oldalakon elhelyezve. Ha megszületik a kislányom, akkor majd teszek fel róla fotót.
2013. nov. 15. 09:27
 29/39 anonim ***** válasza:
40%
36 hetes vagyok, de eszembe se jutott, hogy kiírjam. Aki számomra fontos az tudja, nekem ez számít. 3. babát várom, de a másik kettőt se sztárolom a Facebookon.
2013. nov. 15. 09:38
 30/39 anonim ***** válasza:
44%
23 hetesen raktam ki 4d-s képet kislányunkrol és 2 hete 28 hetesen már csak akkor lesz ha megszületik ismerőseim kiváncsiak voltak rá én meg büszkén mutattam meg..)a 28 hetesek gyönyörőek lettek.))
2013. nov. 15. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!