Kiírjam facebookra?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác az osztályból,és múltkor barátnőmmel beszélgettünk arról, hogy mi lenne, ha kiírnám facebookra, hogy kapcsolatban vagyok ( a barátnőm teljesen megbízható), és beállítanám, hogy ne mindenki lássa. Kíváncsi vagyok, hogy reagálna, meg nem hagynám úgy sokáig. Tudom nem a legjobb ötlet, hogy tudassam vele a"kapcsolatom", de mégsem mehetek oda csak úgy, hogy "van pasim!". Szerintetek jó ötlet? Fiúk, ti mertek közeledni egy lányhoz, ha szerintetek van pasija? Jobban fel kelti az érdeklődéseteket? Amúgy a fiúnak lehet, hogy tetszem, de még nem történt semmi.2012. márc. 28. 16:50
1/14 A kérdező kommentje:
ja és 14/L
2012. márc. 28. 16:52
2/14 anonim válasza:
Egy normális ember nem hajt rá egy párkapcsolatban élőre. Jól érzem hogy féltékennyé akarod tenni? Mert ha igen, felejtsd el. Ez nem jó módszer. Inkább tölts vele minél több időt, beszélgessetek, legyetek jóban, aztán ha majd olyan szintre jut a kapcsolat, előrukkolhatsz az éréseiddel.
3/14 A kérdező kommentje:
Igen, féltékennyé:s fogalmam sincs hogyan közeledhetnék felé:(
2012. márc. 28. 16:59
4/14 anonim válasza:
Hagyd meg neki a kezdeményezést.Féltékennyé tevés az nem jön be,ráadásul idiótaság kiírnia facebookra.Egy normális fiú nem hajt arra akinek van "pasija".
5/14 anonim válasza:
Szerintem sem jó módszer, a pasik ezeket ált nem veszik be.
6/14 A kérdező kommentje:
de honnan jönne rá, hogy nem igaz?:S
2012. márc. 28. 19:46
7/14 anonim válasza:
nem az a lényeg hogy rájönne-e de utána nem foglalkozna veled egyátalán ha tisztességes, ha meg nem az akkor meg annyit is ér
8/14 A kérdező kommentje:
oké, igazatok van:)
2012. márc. 28. 20:08
9/14 A kérdező kommentje:
csak hát arra gondoltam, hogy hamar "szakitanánk", és akkor már ugyebár tisztességes lenne. csak a reakciójára vagyok kiváncsi
2012. márc. 28. 20:08
10/14 anonim válasza:
Az első válaszolónak van igaza.Mert ha ő azt hiszi ,hogy van ˝pasid˝ akkor rád se fog hederíteni!Inkább legyél vele kedves,mosolyogj sokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!