Mit csináljak, ha még a szünet előtt készítettek rólam egy videót az iskolában (persze az engedélyem nélkül) és ma láttam meg hogy felrakták facebookra?!
Figyelt kérdés
A videóban az van hogy folyamatosan cikiznek.
13/L
2012. jan. 3. 17:21
2/9 anonim válasza:
Kérted már őket,hogy vegyék le?
Nálunk ez miatt kaptak igaztgatóit,bár ők a youtubra tették és a videóban szereplő fiú engedélyével.
Ha nem veszik le akkor szólj az osztályfőnöknek.
3/9 A kérdező kommentje:
Azzal,hogy ittam,és utána elkezdtem köhögni.De azért köhögtem mert beteg vagyok.Ők meg ott cikiztek hogy megfulladok az italomban meg ilyenek...Így nem tűnik olyan súlyosnak,de azért videón..:S
2012. jan. 3. 17:55
4/9 anonim válasza:
youtubeon fenn van?esetleg megpróbálom leszedni,a facebookon lehet jelenteni ha vmi sértően hat másokra
5/9 anonim válasza:
Próbáltál beszélni velük?Ha igen és nem segit,talán próbálj egyedül beszélni csak azzal a személlyel,aki felrakta,lehet,ha egyedül van jobban hatsz rá.Amúgy tényleg van "jelentés" gomb facebook-on,ha tényleg nem veszik le.Esetleg megkérsz pár barátodat,hogy menjenek rá ők is,többen jelentsétek.
Ha nem annyira súlyos,akkor viszont hagyd,pár napig maximum szórakoznak rajta,utána találnak más elfoglaltságot és abbahagyják.Tudod,minden csoda 3napig tart.
6/9 anonim válasza:
szemelyi jogok sertese miatt be is perelheted!
7/9 anonim válasza:
Én nem vagyok rajta facebook-on, de inkább szólj a tanárnak.
8/9 anonim válasza:
lehet jelenteni hogy sérti a jogaid.
9/9 anonim válasza:
jelentsd fel facebookon a videó feltevőjét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!