Van egy hét szünet. Mit csináljak? Rettenetesen fogok unatkozni. Hó nincs, sárban és ilyen latyakos izében nem szeretnék biciklizni stb. Mit csináljak? :D
Úgy érti, hogy kapj el valakit, lehetőleg egy ellenkező nemű egyént... :)
Szerintem szánj rá egy napot, és pakold össze a cuccaidat, töröld le a polcaidat, a szekrény tetejét, porszívózd ki az eldugott sarkokat, stb.
Ez olyan dolog, amit csak nagy unalmában követ el az ember fia... De olyankor jó érzés, hogy valami hasznosat is tett. Anno én is mindig télen szántam rá egy napot.
Tanulás?
A könyveket meg kellen értened szőröstől, bőröstől:))
(ha nem érted)
13 évesen már nem vagy olyan kicsi, gondolom a szüleid dolgoznak a két ünnep között, így besegíthetsz a házimunkába is. Mosogatás, porszívózás, portörlés, terigetés, tiszta ruhák összehajtása, elpakolása, ezek mind neked is mennek és a szüleidnek biztos nagy segítséget jelent.
Találkozz a barátnőieddel, menjetek el korizni (ha van pálya), mozizni vagy akár egymásnál is 'mozizhattok', beszélgessetek, szóval csináljatok ilyen 'csajos partyt' :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!