Ti milyen képeket szoktatok felrakni facebookra? Sokan lájkolják?
én kirándulásokról rakok fel képeket vagy haverokról. A profil képem az az, amikor a haverjaimmal pókereztem, és nagyban gondolkodtam, és észre se vettem, hogy lefényképeztek :D
16/l
Van pár ahol a lovammal/ kutyáimmal vagyok.
Ezen kívül a táncos képem van pár. Meg ahol a barátaimmal vagyok.
A profilképem ahol a buszmegállóban állok és azt sem tudom hogy fényképeztek.. :D
És elég sokan likeolják (kb. 20szem/kép)
A lányom 15 éves , neki a profilképe egy fotózáson készüét képe ő és a 3 kishúga a kezében:-)
Amúgy rak fel képeket a kutyájáról, vagy amiket én fotózok róla valami buli előtt, a barátnőivel is van sok képen de természetesen a legtöbb kép a hugairól van ( 1 éves ikrek és egy 5 éves) De úgy szokta felrakni őket hogy ő is velük van.
Sokan lájkolják, bár nekem nincs facebookom hanem az övén szoktam facebookozni.
35.N
sose teszek fel olyan képeket amik tükörben pózolósak. a képeim közt vannak színesek, szépiások, fekete-fehérek. mindegyiken jól látszik az arcom, ha meg nem akkor "művészi" hatású. a lájkok 3-22 (kb)-ig terjednek. mindegyik más és más, ugyanolyan képeket sosem teszek fel.
mivel jó a fényképezőm ezért a minősége is jó.
ezek a profilképeim..
van egy mapppám ahová egyéb képeket teszek fel, ezek barátokkal készült képek.
én múltkor rajzoltam egy nyan cat-et és azt raktam fel hogy pózolok vele xd
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!