Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti milyen képeket szoktatok...

Ti milyen képeket szoktatok felrakni facebookra? Sokan lájkolják?

Figyelt kérdés
kort és nemet, csak azért tettem fel a kérdést mert érdekel h milyen képeket raktok fel? milyen a profil képetek? stb....
2012. febr. 11. 12:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A profilképem most fejjel lefelé van mert úgy jobban néz ki :D Egy lila filtert raktam rá mert rosszak voltak a színek. Egyébként én a telómról szoktam feltölteni a képeket, és mobilról is szerkesztem meg őket. általában vagy színes filtert vagy fényt rakok rá. (pixlr-o-matic) Semelyiken nem takarom a számat vagy az arcomat, és nem szoktam Photoshop level 99 módjára mindent kimozaikozni a háttérbe :D

A lájkok 17-25 között vannak.

2012. febr. 11. 14:24
 12/26 anonim ***** válasza:
Ja és 14L :D
2012. febr. 11. 14:25
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem nagyon van két hasonló képem:D Van tükrös,portré,hülyülős meg minden:D A képeken vagy egyedül vagyok vagy a barátaimmal:)

A lájkok száma egy képen 50 és 90 között van:)

15/L

2012. febr. 11. 14:43
 14/26 anonim ***** válasza:
magamról szoktam feltenni általában, és 35-80 lájkot kapok:) A mostani profil képem Olaszországban készült, egy hegyi menedékházban ülök és forrócsokit iszok:D
2012. febr. 11. 14:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

1 képem van fent, a profilképem. Nem lájkolták sokan, de nem is azért tettem fel, hanem azért, hogy megismerjenek.

17/l

2012. febr. 11. 15:34
 16/26 anonim ***** válasza:

A profil képemen én vagyok hát inkább az arcom látszik.. ezt ha jól tudom 60an lájkolták.

A többi képem pedig 30-60 lájk között mozog,van amin a barátaimmal vagyok vagy a kutyámmal vagy kiránduláson,nyaraláson. Egyik képem se ilyen 'agyon pozolom magam' stílusú,hanem olyan szokásos képek:D

15l

2012. febr. 11. 21:00
 17/26 anonim ***** válasza:

Olyan képeket rakok fel,ahol egyedül vagy a barátaimmal vagyok.Vannak fekete-fehérek,színesek..stb

A jelenlegi profilképemen én vagyok, kiránduláson készült,afféle hátranézős póz.xD

Általában 15-40 like van egy képemen.

14/L

2012. febr. 11. 21:47
 18/26 anonim ***** válasza:

Fuhh, hát mindenfélét, van tükrös képem is , de nem az a csücsörítős fajta...

A mostani profilképemen (most megnéztem a kérdés miatt) 81 lájk van, van pár 30-60 lájk közötti képem, de az átlag inkább 20 körül van. Hát ez van, de nem igazán érdekel, nem azért rakom fel a képeket, hogy lájkolják, hanem hogy többet lássanak belőlem :)

14/L

2012. febr. 11. 21:52
 19/26 anonim ***** válasza:

A profilképemen én vagyok, más képeket nem igazán szoktam felrakni, maximum vicces féléket.A simán feltöltött képre mostanába alig lájkolják(jó ha 10 megvan) de amikor még nem igazán volt suli akkor akár az 50et is elérte:) Profilképen a lájkok általába 200-250 van,de van amin több, és van amin kevesebb van :)

14/l

2012. febr. 16. 20:06
 20/26 anonim válasza:
30-70 között vannak a profilképeim lájkjai. Ha csak rólam van kép azt nekem mindig többen lájkolják. Ha például a kutyámról,azt 10-20-an szokták. De már volt 10 alatt is:) De nem zavar!:) 13/F
2013. febr. 2. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!