Újdonsült anyák, miért kell az újszülöttről,2000 darab képet kiposztolni Facebookra?
Elhiszem, hogy örülünk neki, és meg kell mutatni. Ezzel nincs gond. De amikor a 356. kép is ott van a főoldalamon 2 héten belül, elgondolkozok, és sajnos az egyértelmű magyarázat:
Az apa, nem úgy áll a dolgokhoz, amint a nő elképzelte. Megváltozott az asszony, hiszen megváltozik ha anya lesz, és kezdődik egy kis kiábrándulás, a köd felszáll, a gyerek gondoskodást igényel, az asszony mellőzi őt. A nő érzi, hogy valami nem teljes a családban, ezért pótolni kell a hiányt:
Kitesszük 356x a facebookra a gyereket, hátha a férje helyett lesznek örömködők és gratulálók, akik pótolják a hiányt.
Lesznek! Csak hamar kezd taszítóvá válni a nyomulás, és ellenszenves leszel mindenki számára.
Ha nem ez a válasz a kérdésemre, akkor mi? Az apának kell örülnie, nem a 700 ismerősnek! Az apa azért csak kivált 700 embert, vagy talán nem ... ?
Ez kb ugyan olyan, mint amikor valaki éppen nem a nemi aktusáról tesz fel képet, ami a 656 ezredik "MI" illetve "Én és kisi párom", no meg "Szejelmemmel" nevezetű kép azon a napon.
Van aki már a sz@rását is posztolja.
Nos ezért nem vagyok én Fb-on barátom.
Letörölheted magad fb-ról,törölheted az ismerőst.
Én pl kismillió képet azért teszek fel,mert ott a két távol élő nagyi és egyéb rokoság is meg tudja nézni,2 perc alatt elkezdem feltölteni,mire megetetem a gyereket,fel is tölt,kész.
Párom amikor itthon van,gép nem is megy.
Nem boldogságmérő az hogy hány kép van fenn a gyerekről.
Szerintem a magamutogató emberek mutogatják a gyerekeiket is. Szerintem nincs köze az apuka hozzáállásához. Kérdés, milyen típusú az anyuka. Aki magáról is 200 képet tesz fel havonta, és azt is közzé teszi, hogy szarni volt, az a gyerekéről is felrak mindenféle képet. Azt hiszi, csak neki született gyereke az egész világon.
Én 33 hetes kismama vagyok, de ez a facebook-omon nem látszik, egy olyan kép sincs fent. Akivel személyesen tartom a kapcsolatot, az tudja, aki meg csak facebook-os ismerős, azt nem hiszem, hogy érdekli. És a gyerekről sem fogok feltenni egyet sem! Apukától függetlenül.
Azt elismerem, hogy a távol élő rokonság ebből profitálhat, de ha jól tudom be lehet állítani kik lássák a képeket, illetve a nagyinak biztosan elég 15 kép is nem kell 15 000.
No meg e-mailen is lehet küldeni képeket, és akkor csak a címzett látja ugyebár. Nem is értem mi volt a vidéki nagyikkal a Facebook előtt.
2-es vagyok
Nem foglalkozom olyanal,hogy ki látja.
Csak olyan ismerősöm van fb-on,aki szeret,és kiváncsi a gyerekre.
aki nem ilyen,töröljön le,kész.
Magamból kiindulva,szivesebben látok 86ezer képet kisbabáról,illető szerelméről mint összevert menhelyi kutyáról,ezeréves spamakről amikben rég felnőtt vagy halott kisgyereknek gyűjtenek még mindig...
Hát pár darab kép még oké, de már több tucat unalmas kissé
Hányok már az egész facebooktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!