Mi a véleményetek, mennyire gáz egy önéletrajzban néhány darab, pár napos munkahely?
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy mennyire van jelentősége egy állásinterjún annak, hogy az önéletrajzomban szerepel pár (3-4 db) olyan munkahely, ahol csak 2-3 hetet dolgoztam? Itt ez alatt olyan munkahelyeket értek, amiket a cég linksége miatt hagytam ott vagy kellett ott hagynom, mert pl. nem fizetett ki, vagy kiderült, hogy nem arra a munkára alkalmaztak, amire szerződtem, tehát az otthagyás valódi oka a munkáltató viselkedése, korrektségének hiánya.
Illetve azt mondjátok még meg, hogy ha ezeket a "munkahelyeket" kihagyom az önéletrajzból, nem teszek róluk említést, annak lehet valamilyen jelentősége? Vagy inkább ti is kihagynátok?
Itt most ne egy bankvezető beosztású dolgozóra gondoljatok, hanem egy villanyszerelő, tehát egy átlagos kispolgárra, aki átlagos állást (lakatos, villanyszerelő, satöbbi...) pályáz meg.
Véleményeket kérek.
Köszönöm!
Hagyd ki, nyugodtan.
Írd, hogy főbb munkahelyeid.
Így senkit sem csapsz be, mert nem hallgattál el semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!