Valaki jár már nagyon rosszul munkahellyel? Úgy értem hogy megalázták, stb nem voltak vele korrektek? Olyan igazságtalanok az emberek! Bővebb lent.
Figyelt kérdés
Volt egy munkahelyem, 1 hónapig. Az elején tűrhetőnek tűnt, és elég sok minden meglett ígérve. Aztán teltek a napok, nem lettem bejelentve, nem a megbeszélt fizetést kaptam és több napi fizetésemet mai napig nem kaptam meg. Aztána főnök eltűnt.. Nem keresett, nem reagált majd mikor rákérdeztem hogy mivan elmondott minden mocsoknak ( elég alpári módon, holott én értelmesen beszéltem vele) és meg is alázott sok ember előtt. Zaklat, hívogat fenyeget. Nagyon megviselt lelkileg :(2013. febr. 18. 01:53
1/2 anonim válasza:
Érdemes lenne egy hathatósabb barátoddal megkeresni és "megbeszélni" vele a problémát. És zárja le és adja vissza a munkavállalási dokumentumaidat, mert azzal tudsz csak tovább lépni, normálisabb munkahelyre.
2/2 anonim válasza:
volt :( nem jelentett be és amikor a fizut kértem pisztollyal megfenyegetett. a másik meg : terhes lettem és ezért azonnali hatállyal ki akart rúgni, vittem egy ügyvédet magammal és meghúzta magát. azóta nincs gond a kirúgással, de folyton késve jött a gyás-om most a gyedemet nem kapom 2 hónapja, mert direkt később küldte be a kérelmeket. nem egyszerű :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!