Nem, én nem bIrnám ezt a munkát csinálni, megértem és egy jót nevetnék rajta.
2013. jún. 28. 21:05
2/44 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, ő is ember, és várja, hogy pihenjen, a családjával legyen. Mindenki örül a szabadidőnek.
2013. jún. 28. 21:08
3/44 anonim válasza:
De, az.
2013. jún. 28. 21:10
4/44 anonim válasza:
A facebook szerintem inkább a magánélethez tartozik és a barátoknak szól, fel se kellett volna vennie a munkájához kapcsolódó embereket.
Ez a kijelentés meg teljesen normális.
És ha holnap elmegy diszkóba, lefotózzák sörrel a kézben és kirakja? Akkor milyen példakép, óvónő lesz, hogy örömködik és levette a hétfő reggeli tökéletes óvónő szerepét? Igaz, az már nem munkaidő.
2013. jún. 28. 21:12
5/44 anonim válasza:
Ne már miért lenne visszatetsző? Ő nem várhatja a hétvégét a családjával a pihenést a szabadidöt?Miért ne irhatná ki?.....
De ráérsz te is.....
2013. jún. 28. 21:13
6/44 anonim válasza:
Na én ezért nem igazolok vissza egy anyukát/apukát/testvért sem. Ismerjük egymást imádom is a legtöbb szülőt, de hagyják már a magánéletemet békén. Te talán nem örülsz, hogy péntek van? Te nem örülsz, hogy hétvégén nem kell dolgoznod? Te nem akarnál néha szabira menni még a saját gyerekeid mellöl is, nem hogy 20-30 "idegen" gyermek mellöl? Lehet a kávé szünetben írt a facebookra, nem munka időben. Neki talán nem jár kávészünet, és ebéd szünet, vagy nem mehet el pisilni? Te munka időben soha nem mész ki wc-re, nem telefonálsz magán ügyben, nem eszel, nem nézed meg a leveleidet?
2013. jún. 28. 21:13
7/44 anonim válasza:
Miért,te nem örülsz,ha péntek van? Mi ebben a visszatetsző? Kíváncsi vagyok a véleményedre!
2013. jún. 28. 21:19
8/44 anonim válasza:
A te munkahelyeden valaki számon kéri, hogy mit csináltál hétvégén? Az óvónő mutasson példát a munkahelyen. De senkinek semmi köze hozzá, hogy hétvégére rózsaszínre festi a haját és extra miniszoknyában sörrel a kezében csápol egy koncerten. Hétfőn pedig fehér köpenyben, feltűzött (normál színű) hajjal várja a kis óvodásokat.
9/44 anonim válasza:
Nekem sem visszatetsző a dolog, jót nevetnék rajta.
És válaszul hétfő reggel kiírnám, hogy "végre hétfő, kezdődik az óvoda". :)
10/44 anonim válasza:
Biztos az ilyen szülők miatt várja a hétvégét, mint az (egyáltalán nem) kedves kérdező.
Ráadásul ha délutános, simán netezhet otthon délelőtt.
Anya óvónő 32 éve, de alig várja már, hogy nyugdíjba menjen.
Azt mondja, a mai gyerekekkel sokkal nehezebb ugyan, mint régen, de ami igazán kikészíti, azok a szülők (persze tisztelet a kivételnek).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!