Nektek nem visszatetsző, hogy egy óvónő péntek delelőtt kiírja a facebookra, hogy "végre hétvége van, péntek! "?
én elhiszem, hogy örül, hogy hétvége van, na de ne örömködjön már munkaidőben ráadásul...
szerinted?
14-es, ez nagyon jó :D
Anyum is óvónő egyébként, és ő is nagyon várja a hétvégét, mint minden normális dolgozó ember. Mert reggel korán kell kelni, útnak indítani öcsémet, igen nyáron is, mert egész napos angol tanfolyamra jár nyáron is, neki melózni, és édesek a gyerekek, de rengeteg az adminisztráció is, el se hinnétek, meg ezer dolga van egyébként is, mint mindannyiunknak. Neki mondjuk speciel nem lenne ideje ilyet kiírni, meg egyébként sem netezik, de kívánom, hogy bár lenne szegénykémnek...
Kemény munka az is hidd el, nem csak kifestőzik a gyerekekkel...
Szerintem is az lenne a legjobb ha ezt a szülők nem látnák (amit kiír) azért annyira nem lehet kicsattanóan jókedvű a hét folyamán ha ennyire várja a hétvégét főleg ha ez többször is megtörténik:)
Szóval a megoldás igen, várhatja természetesen (szerintem irtó nehéz meló amúgy , sose csinálnám, meggajdulnék más gyerekeitől épp ezért vagyok nagyon hálás a mi óvónőjeinknek is 2 gyerekem van) csak a szülőket ne vegye már fel ismerősnek :)) Vagy az ilyen kiírásait ossza meg csak a barátaival, be lehet állítani azt is a face-en hogy vki csak ismerősöd van aki közeli ismerődöd stb.
Munkáltatók is igencsak szokták nehezményezni ha a munkavállalójuk ilyesmit ír ki..
Barátnőm eü ben dolgozik ő is kiírt egyszer ilyesmit hogy mennyire várja hogy végre hazamehessen és végre hétvége stb. és elő is vették hogy ne irogasson ilyeneket, más örülne ha dolgozhatna...:-/ érdekes hozzáállás a munkáltató részéről de mindegy attól még tény hogy nem szeretik a munkáltatók ha vki ilyesmit irogat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!