Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nektek nem visszatetsző, hogy...

Nektek nem visszatetsző, hogy egy óvónő péntek delelőtt kiírja a facebookra, hogy "végre hétvége van, péntek! "?

Figyelt kérdés

én elhiszem, hogy örül, hogy hétvége van, na de ne örömködjön már munkaidőben ráadásul...

szerinted?

2013. jún. 28. 21:02
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%

Nemelyik hozzaszolas kiakaszto.

Miert ne irhatna ki a facebook-jara ilyet?

Neki az a munkaja, mas nem varja a hetveget ugyanugy???? Hogy a sajat gyerekevel legyen, elmenjen kirandulni, moziba, stb.

Minek olvasgatod a facebookjat, ha ez ennyire zavar??

Talan jobban szeretned, ha hetvegen is, non stop lenne ovoda????

De raersz a facebookjat nezegetni......

2013. jún. 30. 08:41
 32/44 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán munkaidőben írta ezt ki? Mert ha délutános akkor mért ne írhatna délelőtt a fb-ra? Vagy lehet pénteken 11:30 kor írta ki amikor lejárt a munkaideje, mert pl. a kedves kérdező azzal nincs tisztában, hogy az óvónőnek pénteken talán máshogyan van a munkaideje mint hétköznap. A kérdező persze sehol,hogy válaszoljon a kérdésekre. Biztosan hévégén is dolgozik (műszakon kívül) és nincs ideje ide írogatni, csak a kérdést tudta feltenni. (arra volt idő)
2013. jún. 30. 08:42
 33/44 anonim ***** válasza:
77%

Az óvónőnek pénteken sincs máshogy a munkaideje, mint a hét többi napján.

Du. fél 2-ig van, ha délelőttös.

A kérdezőnek nagyon nincs igaza.

Nem attól lesz valaki jó pedagógus, mert este alig várja, hogy reggel legyen, hogy mehessen dolgozni...

2013. jún. 30. 08:47
 34/44 anonim ***** válasza:
23%
SZerintem a 65%os irogato a kérdezö:D
2013. jún. 30. 09:55
 35/44 anonim ***** válasza:
11%
sajnos rossz a logikád :)
2013. jún. 30. 12:20
 36/44 anonim ***** válasza:
84%

Akárhogy is nagyon durva hogy egy kiirás miatt ö már nem is lehet jo ovonö.

Félelmetes mekkora idioták vannak.

És persze mindannyian hülyék vagyunk csak te nem....

2013. jún. 30. 12:30
 37/44 anonim ***** válasza:
3%
Mint már írtam is, meddő vita. Nem tudjuk úgysem meggyőzni egymást, ennyi.
2013. jún. 30. 12:42
 38/44 anonim ***** válasza:
83%
Én is óvónő vagyok nekem pénteken máshogy van a munkaidőm, azért bátorkodtam ezt is szóba hozni. A másik még ami ezzel kapcsolatban eszembe jutott, hogy amikor nyáron táborozni visszük pár napra a gyerekeket, akkor a munka időm 8-16 óráig van papíron és 16-20 kapok túlórát. Viszont este nyolc és reggel nyolc között nem fizet nekem senki azért, hogy ott vagyok a gyerekekkel egy szobában, egész éjszaka lesem őket, ha kell betakarom, megsimogatom, megnyugtatom, vizet viszek neki, és ha beteg ellátom, vagy akár az ügyeleten ülök vele.
2013. jún. 30. 16:15
 39/44 anonim ***** válasza:
22%

Munkaidőben nem facebookozni kéne, úgyhogy de, nekem visszatetsző.

Nem azért, mert óvónő, amúgy se fb-ozzunk már munka közben.

2013. júl. 1. 15:35
 40/44 anonim ***** válasza:
70%

Kakilni se kéne munka közben, hiszen elég sok időt elvesz, büdös lesz tőle, ráadásul ha nem mos rendesen kezet, még baktériumok is maradhatnak rajta.

Akkor már inkább facebook, mert a gyerekek között elő tudja venni a telefonját, félszemmel figyeli őket és rá tud szólni Pistikére, ha veri Marikát. Kakihoz viszont el kell menni a wc-re.

2013. júl. 1. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!