Nektek nem visszatetsző, hogy egy óvónő péntek delelőtt kiírja a facebookra, hogy "végre hétvége van, péntek! "?
én elhiszem, hogy örül, hogy hétvége van, na de ne örömködjön már munkaidőben ráadásul...
szerinted?
Az első beíróra: sose értettem, hogy lehet fárasztó a kisgyermeknevelés (ha csak nem fogyatékkal élő gyermekről van szó), miközben a kisgyermek őszinte, tisztalelkű, nyílt, míg a nagyobb gyerekek és a felnőttek többsége meg az ellentéte??
Kedves kérdező, mi lenne ebben visszatetsző? Lehet h épp várja a találkozást a férjével. Nem biztos, h a gyerekekkel való foglalkozás ellen szól az óvónő érzelme, hanem lehet, hogy valami egészen más dolog mellett.
Előző előtti beírás:
"Nagyon ráérhetsz kérdező, ha ennyi időd van, hogy központi kérdés, hogy megláttad mit posztol?"
...vagy épp a kedves kérdező az illető óvónő kollégája, és nem ráért, hanem dolgozott, míg kolléganője facebook-ozott...
Ha pénteken délutános, akkor előfordulhat, hogy 11-11:30 között kell csak bemennie, akkor nincs munkaidőben. Ezt nem tudhatod.
Egyébként péntekre szerintem bárki kellően elfárad ahhoz, hogy örüljön a hétvégi pihenésnek. Ettől még szeretheti a munkáját. Mindenki életében vannak nehezebb hetek, lehet, hogy egy rossz heten van túl, és azért örül. Negatív vagy.
Nem tudom most értelmezni, hogy a kérdés melyik részén van a hangsúly....azon, hogy munkaidőben....(amit ugye írtam, hogy nem biztos, hogy munkaidő).....vagy azon, hogy örül a hétvégének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!