ne menjen óvónőnek az ilyen :) bár amennyi hülye ember van itt... :)
2013. jún. 29. 11:56
22/44 anonim válasza:
Akkor mindenki hülye aki nem imádja a munkáját, gyűlöli a hétvégét és a hétfő reggelt várja, hogy végre mehessen dolgozni?
Én nem utálok dolgozni mégis várom a hétvégét amikor azt csinálok amit akarok, nem kell korán kelni, másokkal foglalkozni, kötelező dolgokat csinálni.
Igaz, én nem írom ki a facebookra, de fel se vettem a munkámhoz kapcsolódó embereket, főnököket.
2013. jún. 29. 15:36
23/44 anonim válasza:
jaja, csak nem kell elmenni olyan helyre dolgozni, ahol mások gyerekei vannak rábízva. Leginkább pedig nem munkaidőben és nem nyilvánosan írni. Egyébként örülhet, hogy más anyuka ezt ott nem teszi szóvá, nem mindenhol lenne mindenki ilyen megértő...
2013. jún. 29. 16:01
24/44 anonim válasza:
Ja, mert gondolom az ilyen anyukák, akik ezt szóvá tennék olyan agyi szinten vannak, mint sok ide irkáló, aki úgy gondolja, az ő gyerekével való foglalkozás miatt mindenkinek kötelessége megtiszteltetve éreznie magát. Nevetséges, másnak nem lehet magánélete?
Miért ne örömködhetene, elég besavanyodott ember lehet, aki ezen kiakad. Egy óvónő nem ember, a facebookra Irta ki, nem neked személyesen Irta. Honnan tudod, hogy nem egy hétvégi programot várt?
2013. jún. 29. 17:58
27/44 anonim válasza:
Szóval ne menjen orvosnak az, aki a szabadidejében nem a betegek gyógyításával van elfoglalva és minden szembejövőt diagnosztizál? És esetleg várni meri a hétvégét? Az milyen visszatetsző, hogy a mama a kórházban van, a szemét orvos meg hétvégére haza mer menni és még hangoztatja is.
Miért ne lehetne magánélete valakinek csak mert a munkaidejében más emberekkel foglalkozik? És pisilés közben miért ne írhatná ki facebookra, ahol jobb esetben a saját barátainak kellene csak látniuk ezeket?
2013. jún. 29. 22:47
28/44 anonim válasza:
majd ha a mama állapota pont ilyen hétvégét váró, beteget letojó miatt rosszabbodik, átgondolod még ezt a választ:)
2013. jún. 30. 08:11
29/44 anonim válasza:
De volt arról szó, hogy az óvónő rosszul dolgozik? Vagy 2 perc a Facebookon munkaidőben már ezt jelenti? És az, hogy szereti a hétvégét?
2013. jún. 30. 08:16
30/44 anonim válasza:
Mindegy, meddő vita. Nekem nem tetszene, neked/nektek igen. Ennyi. Hidd el, elég sok munkahelyen elővennék egy ilyenért, olyan helyeken is, ahol nem más gyerekeire kell vigyázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!