Mindenki csak 56 és 62-es méretű ruhákat vesz előre? Nem ajánlotok nagyobb mérettel is előre készülni?
Figyelt kérdés
Már nem arra gondolok, hogy születés után egy-két héttel kicsi lenne a 62-es, csak hogy nem célszerű-e előre megvenni néhány 68-as méretet is például? Nem lesz nehéz a gyerekkel együtt menni vásárolni?2009. nov. 17. 20:41
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Én is úgy gondoltam, hogy azért veszek néhány 68-asat is. Csak eddig akárhol néztem ezeket a kelengye listákat, mindenhol csak 56-os meg 62-es méretekről beszélnek. Sehol nem javasolták, hogy vegyünk nagyobbakat is. Csak március közepére vagyok kiírva, tehát remélem, mire kinövi a kis méreteket, már vége lesz ennek az influenza hülyeségnek. Egyébként én is minden megveszek, ami megtetszik, annyira édesek, hogy nem lehet otthagyni.
2009. nov. 18. 09:11
12/12 anonim válasza:
Szia! Nálunk soha nem becsültek súlyt, így mi készültünk 56,62, 68-as rucikkal, meg kaptunk nagyobbakat is.
A babám 55cm-rel és 3640grammal született, 1 hétig volt jó rá az 56-os méret. Most 6.5hetes 5100gramm, 58cm, de van olyan body amiből csak a 68-as jó rá. De nagyon függ a ruha szabásától, mert van 62-es, ami lötyög, de olyan is ami feszül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!