Mindenki csak 56 és 62-es méretű ruhákat vesz előre?
Nem ajánlotok nagyobb mérettel is előre készülni?
Figyelt kérdés
Már nem arra gondolok, hogy születés után egy-két héttel kicsi lenne a 62-es, csak hogy nem célszerű-e előre megvenni néhány 68-as méretet is például? Nem lesz nehéz a gyerekkel együtt menni vásárolni?
Tök felesleges, bár vannak extra nagy babák. Nekem még az 50-es ruhák is nagyok voltak, most fogok beszerezni kisebbeket is.
A 62-eseket 4 hósan kezdtük hordani, a 68-asokat fél évesen.
Neten is millió oldalon lehet vásárolni online, ha nem akarsz rohangálni, de egy darabig elég lesz a 62-es is, addigra meg már mehetsz babával is.
2009. nov. 17. 20:45
2/12 anonim válasza:
Nálunk az 56 méret nem is volt, mi kezdetnek 62 és 68 as rucikat vettünk. De az UH-n meg tudják becsülni a baba születéskörüli súlyát és az sok támpontot ad. Egy 3500-3800 gr-os babára tökéletes a 62 es ruha, főleg mert az első hónapban akár 1 kg-ot is gyarapodnak a jól szopó babák.
2009. nov. 17. 20:46
3/12 anonim válasza:
Babám 55 cm-rel született és 3 hónapos korában adtam neki először 68ast, addig 56-os leginkább majd 2. hónaptól 62-eseket is hordott.
2009. nov. 17. 20:59
4/12 anonim válasza:
Jaa, értem a kérdést, nyugodtan vehetsz előre nagyobbakat is, persze :) csak gondolj arra, hogy 68asakat pl 3-6 hónapos korában hord majd és akkor milyen hónap lesz, mert olyan vastagságu rugikat vegyél. (előző)
2009. nov. 17. 21:01
5/12 anonim válasza:
Miért ne vehetnél nagyobb rucikat is? Én vagy 30 hetes terhes voltam, amikor anyósom már beállított olyan ruhákkal amit majd egy évesen fog hordani, szerinte nem lehetett ott hagyni az üzletben. Én meg oylan béna voltam, hogy akkora méretet rendeltem egy internetes oldalon, amit majd csak kb 2 évesen tud felvenni a drágám. Na és, nem fog elkopni a szekrényben :-)). Én magam már pár 68-as méretet is beszereztem, nem hiszem, hogy télen nagy vásárlós kedvünkben leszünk, meg amúgy is olyan édesek voltak a ruhák, meg kellett vegyem :-)
2009. nov. 17. 21:32
6/12 anonim válasza:
Nekünk sok 56-os nem is volt jó, amelyik mégis, az sem sokáig. Most a harmadik babát várom, és nagyobb ruhácskákat is megveszek előre :) Miért ne? Ha időbe, pénzbe belefér meg lehet venni olyanokat, amik nem időjárás-függők, pl. body mindig kell. Napozót vagy vastag téli cuccot felesleges, mert nem tudhatod, éppen mekkora méret kell majd akkor.
2009. nov. 17. 21:35
7/12 anonim válasza:
Én csak újszülött és 56-os méretű ruhákat vettem. Nem is lesz nagy a babaám, de amúgy sem gondoltam nagyobbakat venni.
38+3km
2009. nov. 18. 07:16
8/12 anonim válasza:
Én nem akarom pár hetesen üzletbe vinni majd a babámat az influenza-járvány kellős közepén, meg lehet, hogy én sem mennék szívesen nélküle, ezért ha jó áron találok nagyobb ruhácskát, és pénzem is van éppen, akkor megveszem. Nagyon jól tud jönni, ha csak be kell nyúlni a szekrénybe, amikor kinövi a ruháit. Ez a 2 nagy gyerkőcömnél is így volt :)
2009. nov. 18. 07:46
9/12 anonim válasza:
Az én lányomon a legkisebb is lötyögött, lógott, de gyorsan behozta. Most 5 hónapos, és most hord 62, inkább lassan 68-as ruhákat. Én nem örültem annyira, mikor másfél évesnek való ruhákat hoztak, mert nincs túl sok helyem a lakásban. Amúgy méret és méret közt is nagy különbség van! Miért kellene a gyerekkel együtt vásárolni menni? Ha úgy gondolod, néha menj egyedül nézelődni egy órára, nagy felüdülés lesz majd. De hármasban a legjobb menni apával!
2009. nov. 18. 08:26
10/12 anonim válasza:
Én amire megérkezett a baba addig 68 méretig vettem ruhákat.Úgy gondoltam,hogy nem akarom vásárlással tölteni az első pár hónapot!Mondjuk így is kellett 1-2 dolgot venni,de azok már apróságok voltak!
Amíg kicsi addig szerintem ha tele a pocija akkor nem gond a vásárlás.Nekem most 18 hós a kisfiam és most kezdett katasztófába torkollni vásárlás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!