Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hetedik hónaposan, súlyos...

Hetedik hónaposan, súlyos vizelet inkontinenciával tanácsos-e tovább dolgozni?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos a terhesség nagyon szigorú inkontinenciával terhesül, nem sokat lehet ellene tenni, a munkahelyemről mégsem szeretné ameddig lehet hiányozni, semmi más bajom nincsen.Még legalább egy hónapig szeretnék dolgozni vagy akár végig. Viszont nagyon nehéz eltitkolni hogy nagyméretű betétet (pelenkát kell hordjak), nagyon nehéz ezt eltakarni, eltitkolni, mégse szeretném mindenkinek elárulni? Mit javasoltok? Voltatok már ilyen helyzetben?
2009. nov. 17. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

nem voltam ilyen helyzetben.de a helyedben én biztosan meggondolnám ezt a munka dolgot.nem tudom mit dolgozol,de ennyi idősen már jobb lenne otthon.nem?és akkor nem zavarna a betét sem.

viszont ha mindenképp dolgozni szeretnél,akkor ne cikinek fogd fel,ez valahol természetes.ha kell 1-2embert avass be,jobb mintha találgatnának

2009. nov. 17. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem mennék a helyedben így dolgozni. Bár hordhatsz extra bő ruhákat stb. de akkor is iszonyat kellemetlen lehet.
2009. nov. 17. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem csak a plusz pénzért hanem azért is szeretném folytatni mert egy kicsi cégnél dolgozok mint könyvelő, és sok múlik rajtam is hogy jól menjen a cég. Igen, borzasztó már a gondolat is hogy valaki felfedezi a titkomat, nagyon kényelmetlen is. Igen próbálok olyan ruhákat hordani ami takar, ma például egy bő kertészfarmer volt rajtam de szerintem még igy is látszott a pakolásom és alig mertem mozogni, ne is mondjam ha mozgok minden mozdulatnál recs-recs, hallatszik ... Szoknyában meg még rosszabb se a poci felé se alá nem tudom felhúzni.
2009. nov. 17. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Én biztos, hogy inkább tunikát hordanék, sokkal jobban takar, mint a kertésznaci.

Ha nem zavar, dolgozz, ha korlátoz, ne dolgozz.

Arra meg szarj, hogy más mit mondt, terhes vagy, ez ezzel járhat. De remélem tudod, hogy nem törvényszerű, hgy ennek így kell lennie, jó lenne, ha kivizsgálnának...

2009. nov. 17. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!