30 hetesen 4 keresztes vizelet. Ebből adódóan vizelet tenyésztés. Szerintetek ez nagy gond?
Péntek körül lesz eredmény.
Valakinek volt ilyen?
Szóljak az orvosomnak vagy mindegy kihez megyek?
Bocs hogy sokat kérdezek :)
Ez annyit jelent, hogy van egy kiadós hólyaghurutod, amit antibiotikummal pár nap alatt ki lehet kezelni. A tenyésztés arra van, hogy kimondottan csak arra a baktériumtörzsre kapjál gyogyit, ami elszaporodott. A dokid a legkorrektebbül jár el.
Ne aggódj, tényleg pár nap és meggyógyul, utána le kell majd kontrollálni. Egy fontos csak nagyon, hogy mindenképpen vedd be a gyógyszert és VÉGIG kell szedni, az egész dobozt, nem csak addig, amíg tüneteid vannak.
Nekem is már volt többször 4 keresztes vizeletem, eddig mindig helyrejöttem.
Csak szedd be az orvosságot.
Nem tudom mit jelent a 4 keresztes vizelet, de nekem is találtak fertőzést a vizeletemben 34 hetesen. Kaptam antibiotikumot. Azóta nem nézték. VISZONT az antibigyótól úgy legyengültem ott alul, hogy jó kis viszketős nyavalyát kaptam. Pedig egész terhesség alatt nem volt ilyen problémám. Krémmel ez is helyreállt.
38h km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!