Mi a teendő terhesség alatti súlyos inkontinenciával, ha már a Kegel-gyakorlatok sem segítenek?
Használok betétet, de attól még nem kellemes.
Akkor jön pár csepp ha nagyon kell és nem tudok időben eljutni wc-re.
De ha köhögök vagy tüsszentek, esetleg hirtelen felnevetek, akkor azonnal nagyobb mennyiség is, és alig tudom "elzárni"/elállítani.
Első terhességemnél is volt ilyen panaszom,csak ott nem volt ilyen súlyos, csak pár csepp fordult elő, aztán nagyjából el is múlt.
De most sokkal erősebb, és félek,hoyg nehoyg így maradjon.
Nem írtad hány hetes vagy csak mert anno engem azzal biztattak lesz ez még rosszabb is a vége felé én most már mindjárt elmegyek wc-re amikor kell mert különben elég egy köhögés vagy egy kis nevetés és becsurog,még jó hogy vége az allergia szezonnak nagyon sokat szenvedtem és sokszor elsírtam magam a páromnak mert szégyelltem magam,ha úton vagyunk megpróbálok keveset inni és azonnal elmenni az első wc-re amit találok,meg persze betétet használok.
34hetes km.
Szia!
Budapesti vagy?ha igen,van egy professzor,akinek kifejezetten ez a szakterülete lehet érdmes lenne elmenni hozzá,hátha tudna segíteni.
Sziasztok!
Ha tehetitek keressétek fel,Prof.Takács Pétert,itthon egyedülálló a szaktudása ezen a területen,nagyon rendes,lelkiismeretes orvos:
Minden jót!
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó, neked külön köszi.
Menézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!