Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség inkontinenciával?...

Terhesség inkontinenciával? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Minden jel arra mutat,hogy stressz inkontinenciám van!Összefüggésben lehet a stresszes munkahellyel és az életemmel?Akaratlanul de csak cseppekben mutatkozik be de napjában többször..még nem végeztem folyamatosan a tornát de ma elkezdem...a kérdés az az,hogy egy éven belül gyereket szeretnénk majd a párommal(ő nem tudja hogy van ez a betegségem)és az inkontinencia mellett nyugodtan vállalhatok babát?
2011. jan. 26. 13:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom menyire súlyos az inkontinenciád. Gyereket szerintem vállalhatsz , csak tudnod kell hogy terhesség alatt és után sokkal komolyabb lesznek a tünetek, én is hasonlóan lettem terhes enyhe tünetekkel, az ötödik hónaptól már éjjel nappal inkontinencia betét kellett majd az utolsó két hónapban hosszabb utakra vagy éjjelre már pelenka kellett, és a szülés után is csak nagyon lassan javult az állapotom. De a babára semmi hatással nem volt, szép és egészséges. Hogy hogy nem tud a párod róla?
2011. jan. 26. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!