Ma voltam orvosnál! Megnyugtatnátok légysziii?
Ma voltam dokinál.Kézzel mikor vizsgált azt mondta nincs annyira megnagyobbodva a méhem. 5 hetes vagyok,Uh-n a petezsák látható volt, benne szikhólyag. Akkor nem mondta,hogy baj lenne,meg a méreteket sem, csak annyit, hogy kicsit kisebb( bár ez az első lányomnál és végig így volt). Aztán gratulált.
De most úgy aggódom! A papíron ez áll :
TVS:GS:8mm-5hetes
Szerintetek minden oké?
nyugi,nekem 5 hetesen 14 mm volt a petezsák ,már látszsnia kellett volna valaminek ekkora petezsákban,de semmi nem volt,beparáztam,utána néztem,sokaknak 5-8 mm petezsák volt 5 hetesen,megilyedtem,hogy üres marad.
6. héten szikhólyag már volt és a lényeg az!Alakul a babád,mert már most van szikhólyag!
Nekem 5+1 naposan semmit sem látott az orvos. 6+5 naposan sem volt embrió. Sík ideg voltam, de aztán rendbejött minden. :)
De idegeskedj, nagyon jó a 8mm, és a doki sem gratulálna, ha benne lenne a pakliban, hogy vmi baj van. :)
Boldog babavárást!
15 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!