Izgulok és aggódom! Megnyugtatnátok?
Első babánál toxémiás voltam. Végülis 35. héten már annyira komolyra fordult a helyzet,hogy muszáj volt császározni sürgősen.Most 20. héttől vizesedem,vérnyomásom rendben,kötelező laboron kívül,még nem kértek vizeletet a fehérje miatt. Doxiumot és Mg+Ca-t kell szednem keringésre.
26. héten voltuk 4D-n,ott mindent rendben találtak babával,sőt 2 héttel nagyobb a méretei alapján.Ami egyáltalán nem baj,mert kislányom a toxémia miatt visszafelé fejlődött és 1980 g lett a születési súlya.Most hétfőn töltöttem 30. hetemet,mentem is volna a dokimhoz,mert esedékes lett volna de szabin van ezért 27-ig várnom kell.Gyógyszert szedem rendesen,vérnyomásomat mérem de rendben van,most nem annyira dagadok,így hogy némiképp hűlt a levegő.Baba rendszeresen mozog.Ennek ellenére félek az elkövetkezendő hetektől,nehogy újra baj legyen,főleg hogy majdnem két hét múlva lát doki.Megnéztem lányomnál hogy volt,30. héten ott is csak vizesedés volt,utána nőtt meg a vérnyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!