Megnyugtatnátok? Kicsit aggódom.
7 hetes terhes vagyok,tegnap este óta tapasztalok enyhe barnázást..
Nem folyik,bugyin sem látszik,csak mikor wc papírral oda nyúlok!
Hétvégén többször szexeltünk a párommal,lehet köze hozzá?
Természetesen orvoshoz fordulok,csak kíváncsi lennék azok véleményére akik tapasztaltak hasonlót!
Nekem is volt ilyen néhány napig. Tisztasági betéten alig, de látszott. Kicsit megsérült a méhszáj szerelmeskedéskor. Ilyenkor előfordulhat.:-) Azért a dokinak említsd meg, ha nem múlik, vagy görcs is társul hozzá! Nekem kb 3-4 napig tartott.
29hetes 4 gyermekes kismama
Hát lehet nyugtatgatni, de az orvos fogja úgyis megmondani, hogy van-e vmi baj. Nem biztos, hogy csak a szex okozza, menj dokihoz minél előbb!
Nekem is volt, az első terhességemnél pirosas vér jött, ott "csak" egy hematómám volt, kaptam utro-t, elmúlt, megszülettek az ikreim egészségesen 7 hónap múlva:).
A másodiknál csak barnáztam, szintén csak a papíron látszott, fehérneműn nem, mire kiderült, hogy elhalt a baba.
Szóval ha valaki ilyet tapasztal, sürgősen doki, mert bárki bármit is mond, nem jó!!! A szex miatti vérzés, ami amúgy nem barnázás szokott lenni, nem 2-3 nappal késöbb jelenik meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!