Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnyugtatnátok? Aggódom a...

Megnyugtatnátok? Aggódom a baba méretei miatt! Egyre jobban

Figyelt kérdés
3. baba és mégis... Ma vagyok mensi szerint 19+5. Ma voltam a 2. genetikai uh, ahol mindent rendben találtak, de a méretei: Bpd:49mm, Ac:131mm, Fl:29mm. Más méret nincs is a papíron. Ez alapján 19+4 napos vagyok... Mégis aggódom, mert az előző két csöppem mindig nagyobb volt a terhességi koránál. Az kicsi lányom 2 héttel, a fiam eggyel. És az is nyugtalanít, hogy a kis buksija 0,5 centivel nagyobb a korához képest, a többi adat viszont épp az alsó határ. Afp értékem 1,02... És én ba.om most semmi plusz vizsgálatot nem csináltattam! Tényleg nagy a buksija? Ha igen ez utalhat betegségre? Dokihoz csak 08.27-re van időpontom, addig megesz a fene! Kérlek segítsetek! Egyébként kisfiú lakik odabenn, ha ez számít!
2013. aug. 7. 21:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
azt hiszem ezt hívják túlzásnak :D
2013. aug. 7. 21:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, méretre csináltok gyereket?:)

Miért lenne baj, ha picit kisebb méretekkel fog rendelkezni a 3., mint az első kettő?

Az a lényeg, hogy egészséges legyen, nem az, hogy mekkora.

A fiamnak is nagy volt a buksija, de a való életben is az. És teljesen egészséges. Viszont ez miatt császáros voltam.

2013. aug. 7. 21:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ha vmi nem lenne megfelelő illetve nagyobb vagy kisebb lenne a megengedetnel akkor az orvos biztosan felhivta volna a figyelmed illetve rakerdezett volna, h vegeztettel-e egyéb szűrő vizsgalatot! Minden rendben lesz! Boldog babavarast! Es ezek csak kb értékek!;-)
2013. aug. 7. 21:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Mármint mit, hogy aggódom és kérdezni merek? Azt hozzátenném, hogy egyértelműbb legyen; most 10 hónapos a kisfiam, azt hittem még nem állt be a menszeszem, ezért csak 7-8 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok. elvileg 03.22-én volt meg utoljára, gyakorlatilag nem tudom, csak annyit, hogy februárban 3 hétre jött meg. Március 31-ig gyógyszerrel fogyóztam. Májusig még fogytam 3 kilót. Én nem hiszem, hogy csodálkozni kéne az aggódásomon. De ki tudja...
2013. aug. 7. 21:17
 5/16 anonim ***** válasza:
mindene tökéletes, te meg itt parázol, szerintem ez túlzás :) ha harmadik baba, gondolom már hallottál arról, hogy az UH se 100 %-os, csak hogy egy példát írjak arra, miért felesleges ezen túráztatnod magad
2013. aug. 7. 21:20
 6/16 anonim ***** válasza:
tényleg nem aggódj,a fiam buksiját (elméletileg) 2 héttel nagyobbnak mérték,a comját 1 héttel kisebbnek.Minden teljesen oké volt..Nem lett semmi baja,és nem lett nagy feje sem :D
2013. aug. 7. 21:28
 7/16 anonim ***** válasza:
A Bpd nem a körfogat, hanem a távolság a koponya 2 oldala között. Ami nem jelenti azt, hogy nagyobb a feje, hanem esetleg neki más a fejformája, és itt szélesebb, hosszában meg kisebb. Az én fiamnak mindig kisebb volt a Bpd, mint "kellett volna", mert tojásfejű és hosszabb volt hátrafelé. Miért baj az, ha pont jó a kora? Nem számít se a neme, se a többi, ha határon belüli érték. Ráadásul az se mindegy, hova kattint az orvos, amikor mér a gép. Ha egy mm-rel arrébb, rögtön 1 héttel nagyobb, vagy kisebb. Ami ugyebár még mindig NORMÁLIS.
2013. aug. 7. 21:31
 8/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Jééé tényleg! Köszi :D
2013. aug. 7. 21:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Szívesen.:) Ne aggódj, erre nekem is rá kellett jönnöm, amikor az érték mindig kisebb volt...a másik meg nagyobb. És megnéztem a lányom régi felvételeit, az ő feje is olyan formájú, csak nem annyira. Szóval nyugi.:)
2013. aug. 7. 21:37
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem az a baj,hogy pont jók a méretei, hanem azon jár/t az agyam, hogy utalhat-e v.mi, betegségre, hogy nagyobbnak mérték a kis buksiját! De valszeg, csak "nagyfejű" :)

Csak egy kicsit bűntudatom van, hogy a másik 2 kicsimre készültem, róla meg nem is tudtam egy darabig... Néha épp ez nyugtat meg, hogy nagyon jönni akart, néha viszont...

2013. aug. 7. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!