Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy tényleg baba lesz?

Lehet, hogy tényleg baba lesz?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta próbálkozunk, Ő lenne az első baba.

Július 1-én volt meg utoljára, és e hónap 3-án teszteltem pozitívat(1 percen belül). Keddi UH-on azt mondták korán mentem, mert még csak egy 27mm-es petezsák ábrázolódott. Ugye van remény, hogy 3 hét múlva baba is lesz benne? Azt mondták most kb 4-5 hetes lehet.

2013. aug. 7. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
persze :) Én 8 hetesen jutottam el dokihoz, van amelyik doki előtte azért nem is fogadott, mert még ilyenkor alig látszik vmi
2013. aug. 7. 13:45
 2/12 anonim ***** válasza:
persze hogy van remény. Tényleg korán mentél, de a petezsák is jó jel. De az orvosk direkt nem biztatnak hogy ne mondhasd azt ha mégsem hogy amga azt mondta stb...
2013. aug. 7. 13:46
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor reménykedem!:)

Eddig még a pozitív tesztig sem jutottam.

És akkor már szívhang is lesz vagy még csak a baba?

Bocsánat, ha butaságot kérdezek.

2013. aug. 7. 13:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja és mondták, hogy szedjek vitamint, de azt nem, hogy melyiket? Tudnátok valamelyiket ajánlani? Vagy nem is fontos szedni, elég ha sok gyümölcsöt-zöldséget eszem?
2013. aug. 7. 13:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen,nagyon valószínű. Én először 7 hetesen voltam uh-n, akkor már volt szívhang is. Szóval, ha 3 hét múlva mész lesz baba és szívhang is. Én gravidát szedtem, de ahogy olvastam bármelyik terhes vitamin megfelel. De ha nem tudod eldönteni akkor kérdezd meg a lakóhelyed szerinti illetékes védőnőt, ő biztos fog segíteni.

9 hónapos kislány anyukája

2013. aug. 7. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
szia igen valószínű már lesz szívhang is:)én 9 hetesen mentem orvoshoz direkt addigra szépen látszott minden szívhang is volt!vitamint és első terhességemnél elevitet próbáltam sajnos rosszul voltam tőle ....most a gravidát próbáltam ki a nőgyógyász ajánlására, és ez bevált nem jön vissza:)és jód is van benne ami fontos a kismamáknak!szerintem ezt próbáld meg!
2013. aug. 7. 14:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már alig várom, hogy elteljen a 3 hét. A Gravidát próbálom meg akkor!:) Nem hallottam, hogy vitamintól lehet rosszul lenni. :S
2013. aug. 7. 14:49
 8/12 anonim ***** válasza:
én is gravidáztam, nekem bejött. Sok sikert!
2013. aug. 7. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
nos bizony lehet terhesen vitamintól rosszul lenni,és majd rájössz h még mi mindentől:-) szerintem ott már béby van! gratulálok!
2013. aug. 7. 20:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Az normális, hogy "mindjárt megjön" érzésem van???
2013. aug. 8. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!