Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom miért mondja ezeket a...

Párom miért mondja ezeket a negatív dolgokat a baba témáról?

Figyelt kérdés

Neki nem lehet gyereke és mondtam neki én szeretnék és előbb utóbb a kapcsolatunknak vége lesz.Mostanában azt mondja aki szül az mind lefog pukkani,megcsúnyul,igénytelen lesz nem lesz csinos mint régen nem fog magával foglalkozni már a férje se fogja kivánni,és hiába mondom vannak nők akik szülés után is jól tartják magukat csinosak...nem hiszi csak a rosszat látja ha a gyerek téma feljön.

Meg azt mondja az gond nyűg megváltozik az ember élete,sokan nem adják fel a függetlenségüket,utána már gyerekkel a nyakán senkinek nem kell mert "elveszik a tehenet kap hozzá bornyút" is dumát mondja:((

2013. aug. 5. 21:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

pont ezért mondja mert neki nem lehet,

azért gondolj bele milyen rossz lehet neki

ezzel a dumával próbál terelni...

2013. aug. 5. 21:21
 2/21 anonim ***** válasza:
20%
azért mondja mert nem akar gyereket.és nem fogja ezt megváltoztatni a te kedvedért sem.és mivel nem lehet gyereke így te is letehetsz róla mert ha vele maradsz tuti hogy nem akar majd örökbefogadni stb.ha te szeretnél gyereket akkor szerintem váljatok külön.nekem ha a párom ezt mondta volna hogy ő nem akar gyereket akkor tuti hogy elhagytam volna.szerintem ezekkel a dolgokkal amiket neked mond csak téged is le akar beszélni egy gyermekről.de remélem nemfog sikerülni neki.a legnagyobb boldogság az életben egy gyermek.2 éves kisfiú anyukája
2013. aug. 5. 21:21
 3/21 anonim ***** válasza:
41%
Hát, jó nagy tahó szövegei vannak, jobban is jársz, ha nem maradsz vele. De valószínűleg azért is, mert fogalma sincs a kisgyerekkel járó örömökről, és valószínűleg - saját gyerek híján. - nem is lesz. De ha hozzá hasonlóan akarnék fogalmazni, akkor a kedves mamájának is kár volt lebornyadzani.
2013. aug. 5. 21:24
 4/21 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is le akar beszélni:((DE nem tud.

Azt mondta kiskorában verné a "földbe" a gyereket ha lenne nekünk az lenne amit Ő mond és nem amit a gyerek keményen bánna vele,azt mondta ha megvernék az iskolában nem sajnálná adja vissza aki megverte ne legyen egy kis nyámnyila gyerek.

Nagyon rossz ezt hallani:(Bár amikor rokon gyerekkel van nagyon szépen bánik velük beszélget játszik velük el sem tudnám ezt képzelni,hogy ilyet tenne mondjuk velük.

2013. aug. 5. 21:32
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

Gondolj már a párod helyébe egy kicsit.

Megmondtad neki, hogy te akarsz gyereket és ezért előbb utóbb biztos vége lesz a kapcsolatotoknak.

Neki nem lehet gyereke, ergo tudatalatt a még nem létező gyermeket okolja amiatt, hogy elveszíti a szerelmét.

Nem biztos, hogy nekem van igazam, de ez is egyfajta megközelítés.

Fél, hogy elveszít és (habár nem túl felnőttes módon), így próbálja elkerülni azt, hogy elveszítsen.

Beszélgettetek komolyabban erről a témáról?

Felmerült a mesterséges megtermékenyítés, vagy örökbefogadás lehetősége?

Gondolom, a férfiúi büszkeségnek ez a dolog nagyon nem tesz jót, de ha van ideje megemészteni a dolgot, gondolkozhat pozitívan is erről.

2013. aug. 5. 21:37
 6/21 A kérdező kommentje:
De beszéltünk és nem akar donort se és örökbefogadást sem:(Azoospermia van
2013. aug. 5. 21:49
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rögtön az jutott eszembe, amit az 5-ös válaszoló írt!

Azért mond ilyeneket mert te kijelentetted h ott fogod őt hagyni mert nem lehet gyereke.

Biztos nagyon nehéz és nem irigyellek, de megértem őt is, hisz szeret arról pedig valószínűleg nem tehet h nem lehet gyereke.

Megbantottad, most pedig ő bánt téged ezekkel a kijelentésekkel.

Kitartást kívánok, remélem valamilyen úton rendezni tudjátok ezt a témát!

2013. aug. 5. 21:52
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az 5. véleményéhez! Szerintem, ezt még ő sem gondolja komolyan, de mivel ez súlyos lelki teher, valahogy megpróbálja feldolgozni, illetve a kialakult szituációt (azaz, hogy te közölted, hogy gyereket szeretnél) megemészteni. Nem mondom, tényleg nem a legjobb formában teszi, de neked is valahol utána kéne gondolkodnod, hogy számára milyen érzés lehet, hogy nem tehet anyává, ha akar, ha nem. És mindezt, akaratán kívül, nem tehet róla, bár talán akarna ezen változtatni.

Szerintem, üljetek le és beszéljétek meg, kulturált felnőttek módjára.

(Egyébként tapasztalatból beszélek. Van egy barátnőm, akinek nem lehet babája, és állítólag, ő nem is akar. Én lassan szülök, még elvileg két hét, de azok a sértő és bántó megjegyzések, amiket az elmúlt, eddigi harminc valahány hétben kaptam tőle, azok sokszor kiverték nálam a biztosítékot. Kaptam olyasmit, hogy idézem: "a terhes nők dagadt tehenek", illetve a gyerekekre is minősíthetetlen jelzőket. És amit idéztem, az még a szalonképes megjegyzések egyike! Sokszor vesztem már vele össze, hogy attól, hogy neki ellenérzéseivel vannak a dologgal kapcsolatban, a véleményét megtarthatja. De hidd el, komolyan mondom, nő létére, cifrább dolgokat mondott, mint amiket te hoztál példának.

És azért mondom, hogy beszéljétek meg a pároddal, mert mi, a barátnőmmel ezt elmulasztottuk, és jelen állás szerint, én már a kapcsolat leépítésén fáradozom, mert nálam már túl sok a sértésekből. Ha egy barátságot így tönkre tud a dolog, egy kapcsolat is hamar megszakadhat. csak egy kis tapasztalat...)

2013. aug. 5. 22:28
 9/21 A kérdező kommentje:

Úh durva:((

Biztos,hogy párom azért mondja mert nem lehet neki.

MIkor megismertem akkor ezt már mondta nekem,hogy nem lehet gyereke de akkor én még nem akartam aztán pár év után csak szóba került,hogy ne e lehetne valahogy babánk azt mondta nem hagyjam ezzel békén vagy menjek el ha gyereket akarok de nem piszkáljam ezzel.Szóval nem tudok erről vele mit beszélni.

Amikor ismerős gyerekéről van szó akkor azt mondja a kicsijük vagy a picijük,de ha beszélgetünk akkor azt mondja lefial a nő majd igénytelen lesz,más fattya nem érdekli.

Szóval elég érdekes másnak szépen beszél de nekem:(Olyan csúnyákat mond a gyerekre:((

2013. aug. 6. 08:18
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Bármiben le merném fogadni, hogy előbb utóbb egy "bornyas tehenet" fog feleségül venni...
2013. aug. 6. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!