Párom miért mondja ezeket a negatív dolgokat a baba témáról?
Neki nem lehet gyereke és mondtam neki én szeretnék és előbb utóbb a kapcsolatunknak vége lesz.Mostanában azt mondja aki szül az mind lefog pukkani,megcsúnyul,igénytelen lesz nem lesz csinos mint régen nem fog magával foglalkozni már a férje se fogja kivánni,és hiába mondom vannak nők akik szülés után is jól tartják magukat csinosak...nem hiszi csak a rosszat látja ha a gyerek téma feljön.
Meg azt mondja az gond nyűg megváltozik az ember élete,sokan nem adják fel a függetlenségüket,utána már gyerekkel a nyakán senkinek nem kell mert "elveszik a tehenet kap hozzá bornyút" is dumát mondja:((
Bocsi ha indiszkret a kérdés, de más téren rendben van a kapcsolatotok? Úgy értem ez a hozzáállás nem nyomja rá a bélyegét egyéb területekre is?
Én amúgy még mindig azt mondom h dacbol vágja ezeket a fejedhez. Persze ez akkor sem indok semmire.
Sajnos én úgy látom ez a kapcsolat már megromlott. :-( ne haragudj h ezt irom, át tudom érezni, mit erezhetsz! :-(
7+17 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!