Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek negatív teszt...

Volt akinek negatív teszt ellenére baba volt a pociban?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk. Évek óta próbálkoztunk babával, de sokáig nem sikerült. Többnyire napra pontosan megjött, néha hamarabb egy-két nappal, de az is előfordult, hogy késett pár napot. Ilyenkor mindig csináltam tesztet, de mindig negatív lett, bőgtem egy sort, majd mentem a dolgomra. Aztán egyszer három napi késés után teszteltem, negatív lett, elkönyveltem, hogy megint nem sikerült. Eltelt még egy hét, még mindig nem jött meg, addig kétnaponta teszteltem, negatívat, majd tíz nap késés után végre megjelent a két csík!! Üdv, Másfél éves nagylány anyukája.
2013. jan. 17. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam olyan volt, hogy egy olcsó tesztet vettem és halvány csíkot mutatott, másnak vettem egy drágábbat és az negatív lett. Elhatároztam, hogy többé nem veszem a legolcsóbbat, mert olyan is... Azóta 15 hetes vagyok :)
2013. jan. 17. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, nem várt után 1 héttel teljesen negatívat teszteltem, pedig biztosan éreztem a babát ( második terhesség) - kicsit össze zavarodtam, hogy most akkor mi van, de elkönyveltem, hogy nincs picúr ( ekkor már meg volt az időpontom a dokihoz, 1 héttel későbbre) - biztos ami biztos dokihoz indulás előtt még egyet teszteltem - pozitív lett :) szinte akkor estem teherbe mikor meg kellett volna jönnie , ezért nem mutatta még a teszt 1 héttel a nemvárt után... jan. 25-re vagyok kiírva a Húgival :)
2013. jan. 17. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 3 héttel a menszi kimaradása után negatív lett, elmentem a dokihoz, hogy adjon gyógyszert arra, hogy megjöjjön, akkor látta a 14 mm-es nyálkahártyát és egy kis felritkulást. Rá egy hétre pozitiv lett a teszt!
2013. jan. 17. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!