Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom miért mondja ezeket a...

Párom miért mondja ezeket a negatív dolgokat a baba témáról?

Figyelt kérdés

Neki nem lehet gyereke és mondtam neki én szeretnék és előbb utóbb a kapcsolatunknak vége lesz.Mostanában azt mondja aki szül az mind lefog pukkani,megcsúnyul,igénytelen lesz nem lesz csinos mint régen nem fog magával foglalkozni már a férje se fogja kivánni,és hiába mondom vannak nők akik szülés után is jól tartják magukat csinosak...nem hiszi csak a rosszat látja ha a gyerek téma feljön.

Meg azt mondja az gond nyűg megváltozik az ember élete,sokan nem adják fel a függetlenségüket,utána már gyerekkel a nyakán senkinek nem kell mert "elveszik a tehenet kap hozzá bornyút" is dumát mondja:((

2013. aug. 5. 21:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az még oké is,hogy csalódott,és ezért ilyen negatív a párod,de más is van így,hogy probléma van és nem lehet saját gyereke,de hogy se örökbe fogadni...se semmi...ezt én konkrétan nem tudnám elfogadni,és gyerek nélkül leélni az életemet,bármennyire szeretném a férjemet.Van egy ismerősünk ott is a férjjel van a baj,de mivel a feleségnek is nyűg a gyerek,esze ágában sem volt hogy valaha is legyen neki,így tök jól elvannak kettesben.Megtalálta zsák a foltját....de Te szeretnél babát,és vannak bizony olyan élethelyzetek,amikor nem mindig a másikat kell nézni,hanem a saját lelkünket,álmainkat...bizony bizony.Én ,,önző,,lennék,mert lételemem az anyaság, a gyerekek...előbb utóbb tönkremegy az életetek..csak lehet akkor már neked is késő lesz,és tényleg nem fogsz tudni gyereket szülni.Én kilépnék a kapcsolatból!Túl nagy árat fizetsz azért,hogy a PÁRODNAK NYUGIS ÉLETE LEGYEN.És a tiéd? Azzal ki törődik??? :O
2013. aug. 6. 09:38
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem sürgősen lépj ki ebből a kapcsolatból. Nem kell hozzá pszihiáter, hogy egyértelmű legyen a párod nem tudja elfogadni, hogy "selejt". Ha tényleg szeretnél kisbabát akkor keress egy nemzőképes kedves férfit! Örök életedre bánnád ha nem szülnél saját gyereket!!!
2013. aug. 6. 11:09
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen 30 vagyok és félek kifutok az időből.

Mikor ezt mondom neki azt mondja,mostanság már kitolódott a szülés nem baj az ha valaki 40-50 évesen szül:((Ilyeneket mond:((

DE azért Ő 23 évesen már anno azon volt,hogy gyereke lehessen.

Azt mondta donor,örökbefogadás azért nem kell mert nem az övé,ne mutogassanak majd rá a háta mögött,ne mondja neki majd azt senki,hogy a gyerek tiszta apja mert Ő lesz az aki elmondja nem az övé csak neveli,soha nem tudná sajátjaként szeretni mert tudná semmi köze nincs hozzá mindig idegen lenne számára,egyszer szólna a gyerek vissza.

Nekem azt mondja örül,hogy nincs és,hogy így alakult az élete mert utazott élt és ezt többet ér neki mint egy gyerek.De tudom,hogy ez nem így van.Évekig küzdött anno,hogy lehessen.

Azt mondta nem egy gyerek tesz boldoggá egy embert az csak nyűg gond.

De nem foglalkozok mit mond mert én nem szeretnék gyerek nélkül élni.Ő nem megy bele semmilyen megoldásba én meg fogadjam el ezt ,hogy nincs:(

2013. aug. 6. 12:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
11. vagyok! NE! Ne fogadd el! Mert neked ez így nem jó,és vágyódsz gyerek után.1000 olyan nő futkos az utcán manapság,akiknek a karrier a minden,és a világ körüli utak,és a gyerek csak nyűg.Hidd el,talál magához illő nőt! Én nem gondolkoznék 30 évesen ezen... 50 évesen már nem igazán lehet gyereket szülni..még 40 évesen talán,de nagy a kockázat,és valakinek fel is kellene nevelni!!!! És nagyon nagyon ellenszenves ahogy vélekedik a dolgokról.Tudod mit szűrök le abból amit írtál? Sajnálni kell Őt,megérteni,emrt neki ez mekkora lelki teher,és elfogadni...de cserébe Te tőle semmit nem kapsz már ne is haragudj.Nem ért meg téged,inkább közli akkor lépj le és csináltass gyereket.Ez nem normális hozzáállás.Kompromisszum kötés nuku.Csak Ő van,és az Ő lelke! Bocsi.De ez a véleményem.Ebből kifolyólag gondolom azt,hogy ezek után,én is a saját életemmel,jövőmmel és lelkemmel lennék elfoglalva.30 éves vagy,előtted az élet,találsz még magadnak való férfit,aki igazán boldoggá tehet!És anya lehetsz! Mert az életben ez a legnagyobb kincs!!!!
2013. aug. 6. 13:06
 15/21 A kérdező kommentje:

Persze tudom és tudom,hogy fogom találni olyan férfit aki szeretne és lehet majd vele erről beszélni.csak ezek után nehéz.Nemrég azt mondta erre,hogy ha majd meghallja egy férfi,hogy gyereket akarok elfog menekülni mert ami idáig volt élete meg fog változni és egy független jó egzisztenciájú férfi ne fogja feladni a szabadságát nőt bármikor talál majd magának és nem akar kötöttséget.

De mondtam neki nem ezzel fogom kezdeni az ismerkedést hanem évek múltán erre azt mondta majd akkor fog elmenekülni.

Annyira fura még soha nem hallottam férfit így vélekedni erről.

Igen ez nem igazságos,hogy az van amit ő akar vagy elfogadom vagy lépek de nem változtat.neki ez így jó ő már így akar élni ha akarok gyereket menjek keressek magamnak férfit azt majd meglátom ha ezt felhozom,hogy fog rá reagálni

2013. aug. 6. 13:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ahogy vélekedik a férfiakról is...mit gondol? Mit hisz? Hogy mindenkinek nagyobb a szabadságvágya,mint a család,feleség,gyerek utáni vágy? Hála legyen a jó Istennek,hogy nem minden férfi így van összerakva mint a te párod! (és ezt megint ne vedd sértésnek nem annak szánom) Hihetetlen felfogása van..komolyan mondom.Én csodállak.Őszintén csodállak,hogy eddig is kitartottál mellette. Elég tüzes,és temperamentumos vagyok ilyen téren,én nem tűrném el ezt a viselkedést,lobbanok azonnal(tudom ez sem mindig helyes,de eddig bevált!!).Nem hagyom magam elnyomni,ez teszi a kapcsolatunkat a férjemmel működő képessé immáron 15 éve.Hol én engedek neki..hol ő nekem,én sem nyomom el őt,és a vágyait,de ő sem az enyémet.Valahogy mindig össze,,dolgozunk,,és figyeljük a másikat,kinek mi a jó.Nah ezt a Te párodnál nem látom. :(

Tényleg ,,csapj az asztalra most már,,és állj ki magadért!!!!! És az életedért!

2013. aug. 6. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia,

A 7-es válaszolo vagyok újra.

Még annyit hozzátennék, h pici hasonlóság van a párom és a te parod hozzáállása között.

A kapcsolatunk elején a paromnak az volt a fontos h akarok-e gyereket, mert neki ezt tudnia kell. Akkor még persze meg sem fordult ez a téma a fejembe.

Teltek az évek, vettünk egy házat, epitgettuk a közös életünket, azonban ő egyre többször kezdte azt hajtogatni, h erre a világra nem érdemes babát szülni, meg h jók vagyunk mi így kettesben, utazgassunk stb.

Ekkor viszont már bennem kezdtek ebredezni az anyai osztonok. Rahagytam a hulyesegeit, mert úgy gondoltam nem gondolhatja komolyan. Közben a gyógyszert is abba hagytam mert már több mint tíz éve szedtem.

Megszakitassal vedekeztunk. Egyszer késett már jó ideje, ezért csináltam egy tesztet. Negatív lett. Elkeseredett, mert szinte biztos voltam h + lesz.

Ezt látva rajtam megváltozott a hozzáállása. Azt mondta h ha ez nekem ennyire fontos akkor ő is szeretné.

Erre rá 5 hónapra + lett a teszt. Most meg itt szuszog a kis 3 hetes fiacskank!

Ezzel csak azt akarom mondani, h lehet ha látja rajtad az elhatározást, h el fogod hagyni, lehet h meg fog változni a hozzáállása neki is!

Persze mielőtt lepsz gondold át nagyon!

Tényleg nem irigyellek, fogalmam sincs mit csinálnék a helyedben. :-(

Sok erőt kívánok neked!

2013. aug. 6. 19:19
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi igen gondoltam arra,hogy ha tényleg lépnék mit tenne de annyira makacs és önfejű,hogy tudom inkább elengedne:(((
2013. aug. 6. 20:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Azt mondta ha kiderülne,hogy babát várok tőle ami lehetetlen akkor azt mondaná vetessem el vagy elhagyna mert neki nyűg nem kell:(

Nem hiszem el,hogy ennyire bunkó lenne vagy csak azért mondja mert tudja úgy se lehet ilyen

2013. aug. 6. 20:49
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon komolyan nem értem, hogy mi tart téged emellett a pasi mellett.

Nem is az a baj, hogy nem lehet gyereke, hanem az ahogyan nyilatkozik erről az egész témáról, az számomra megdöbbentő, hihetetlen, és nagyon visszataszító.

Főleg azon vagyok ledöbbenve, hogy valaki "vevő" erre a dumára, és egy ilyen szöveg után nem köt azonnal útilaput a talpára.

Bocsi!

2013. aug. 6. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!