Megnyugtatnátok? Aggódom a baba méretei miatt! Egyre jobban
Figyelt kérdés
3. baba és mégis... Ma vagyok mensi szerint 19+5. Ma voltam a 2. genetikai uh, ahol mindent rendben találtak, de a méretei: Bpd:49mm, Ac:131mm, Fl:29mm. Más méret nincs is a papíron. Ez alapján 19+4 napos vagyok... Mégis aggódom, mert az előző két csöppem mindig nagyobb volt a terhességi koránál. Az kicsi lányom 2 héttel, a fiam eggyel. És az is nyugtalanít, hogy a kis buksija 0,5 centivel nagyobb a korához képest, a többi adat viszont épp az alsó határ. Afp értékem 1,02... És én ba.om most semmi plusz vizsgálatot nem csináltattam! Tényleg nagy a buksija? Ha igen ez utalhat betegségre? Dokihoz csak 08.27-re van időpontom, addig megesz a fene! Kérlek segítsetek! Egyébként kisfiú lakik odabenn, ha ez számít!2013. aug. 7. 21:05
11/16 anonim válasza:
Jaj, ne legyen bűntudatod! Menj el egy 4d-s uh-ra, megnyugszol, de ez így tényleg nem utal a világon semmire. Legfeljebb ő valamelyikőtökre jobban hasonlít, mint a többi. Ugyanolyan jó anyukája leszel, mint a másik kettőnek.
12/16 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :)
2013. aug. 7. 21:47
13/16 anonim válasza:
mivel nem is rtudod pontosan mikor fogant igy nincs miről ebszlni és nincs min aggüdni. Egyik barátnőm is igy járt hogy enm volt elötte 2 hónapig mensije, végig két héttel késöbbre igérték mint ahogy emgszületett és 4kg fölött volt utána mondták hogy valószinüleg túl is hordta. Ennyire nem volt pontos az uh szerinti mérés. Aznap amikor megszületett volt vizsgálaton mondták neki hogy 3 kg körül van a baba de még ugyis van 2 hete, hazament és fél óra mulva indult vissza mert elfolyt a viz aztán megszületett a 4kg fölötti baba. ha azt mondják minden rendben akkor valószinüleg ugyis van. könnyen lehet hogy el van számolva, de ezzel nincs is baj, tudni fogja ö mikro kell megszületnie.
14/16 anonim válasza:
a kisfiam feje 4 héttel!! nagyobb volt az átlagnál, a 32. héten a gép azt írta a koponyához, hogy abnormal, 36. heti uh-n a gép szerint már túllépte a terminust
(ehhez képest a combja 1 héttel kisebb volt az átlagnál) na gondoltam milyen gyerek lesz ez, csak egy nagy fejből fog állni :D
a kiírt napon született makkegészségesen, gyönyörű szabályos buksival
nem kell túlparázni!!!
15/16 anonim válasza:
Azt szokták mondani az orvosok,hogy átlagban a baba feje nő először,tehát nagyobb lesz a többi tesrészéhez mérten,főképp fiúknál jellemző.
Teljesen rendben van a babád:)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok! Kedvesek vagytok! :)
2013. aug. 9. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!